Η απίστευτη ιστορία του πιτσιρικά με τις πατερίτσες και η πανέμορφη κίνηση του Άρη! (pic)

Η απίστευτη ιστορία του πιτσιρικά με τις πατερίτσες και η πανέμορφη κίνηση του Άρη! (pic)

Μία ιστορία που αξίζει της προσοχής μας και εκατομμυρίων συγχαρητηρίων στην ΚΑΕ Άρης!

Εκατοντάδες οπαδοί του Άρη περίμεναν την αποστολή της ομάδας χθες (6/2) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κατά την επιστροφή της μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ τους υπήρχε και ένα παιδί, με τον φακό να τον αποθανατίζει την ώρα που πήγαινε στην υποδοχή των παικτών με τις πατερίτσες για να τους αποθεώσει και εκείνος από τη μεριά του.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης, βλέποντας την εικόνα, ζήτησαν από τον κόσμο να βρει τον νεαρό οπαδό, για να μπορέσει να κάνει κάτι ξεχωριστό και συγκινητικό. Ποιο είναι αυτό;

Διαβάστε την παράκληση των «κίτρινων»:

«Χθες η κάμερα ενός απλού οπαδού του ΑΡΗ Midea, «τσάκωσε» αυτόν τον απίθανο πιτσιρίκο που πήγε να πανηγυρίσει με τους υπόλοιπους στο αεροδρόμιο με…. πατερίτσες!

Εσένα μικρέ σε θέλουμε αύριο στο γήπεδο!

Διαδώστε το, βρείτε τον και αύριο, στον αγώνα με την Τρέντο, θα είναι μέσα στο «Nick Galis Hall» και μάλιστα ακριβώς 27 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, θα βρίσκεται μπροστά στην Αψίδα Εισόδου της ομάδας για να δώσει το πρώτο High-Five της βραδιάς!

Κοινοποιήστε ελεύθερα και περιμένουμε σε dm τα νέα»!

Και τελικά ο πιτσιρικάς βρέθηκε! Έτσι, όπως έγινε γνωστό ο μικρός φίλος του Άρη αύριο Τετάρτη (7/2) θα βρεθεί στο «Αλεξάνδρειο» προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση για το Eurocup με την Τρέντο και θα βρεθεί πριν την έναρξη του αγώνα στο παρκέ για να μπει μαζί με τους παίκτες του Άρη στο παρκέ και να τους κάνει high five κατά την είσοδό τους.

«Σας ενημερώνουμε ότι ήδη μιλήσαμε με την οικογένεια του παιδιού και αύριο θα τον χειροκροτήσουμε όλοι στο «Nick Galis Hall», μαζί με τους παίκτες μας, στην είσοδο της ομάδας. Ευχαριστούμε από καρδιάς για τα εκατοντάδες μηνύματα. Αυτός είναι ο ΑΡΗΣ», , αναφέρει σε νεότερη ενημέρωσή της η ΚΑΕ Άρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ