Σφαιρόπουλος: «Ίδια άμυνα, καλύτεροι στην επίθεση»

Σφαιρόπουλος: «Ίδια άμυνα, καλύτεροι στην επίθεση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τον 3ο τελικό με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να λειτουργήσουν καλύτερα στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη Κυριακή «άλωσε» το ΣΕΦ και έφερε στα ίσια τη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό (1-1). Οι δύο ομάδες σε λίγη ώρα (19:00) θα παλέψουν στο ΟΑΚΑ, με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το πλεονέκτημα για τον τίτλο.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παίξουν την ίδια που έπαιξαν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, αλλά θα πρέπει να λειτουργήσουν καλύτερα στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου προς την οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού. Είναι τρίτος τελικός οι ομάδες είναι στο 1-1 και οι ομάδες είναι σαν να ξεκινούν από την αρχή. Αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να εφαρμόσουμε το πλάνο όπως κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Το πλάνο δουλεύει όταν κατεβάζεις τον αντίπαλο επιθετικά. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την άμυνα αυτή και να είμαστε καλοί στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ