Πρίντεζης : «Το έργο του Παύλου Γιαννακόπουλου θα μείνει πολλά χρόνια»

Πρίντεζης : «Το έργο του Παύλου Γιαννακόπουλου θα μείνει πολλά χρόνια»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου και τόνισε πως η απώλεια είναι μεγάλη τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε με σεβασμό κι αναγνώριση στο έργο του Παύλου Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στην Πράσινη για την απώλεια του σπουδαίου διοικητικού ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ τονίζοντας πως η απώλεια είναι τεράστια, ενώ εξέφρασε και τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια. Όσοι είμαστε μέσα στον χώρο γνωρίζουμε ποια ήταν η συνεισφορά του και πόσο πολύ αγαπούσε την ομάδα. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και στους φιλάθλους. Νομίζω ότι το έργο του έχει μείνει και θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα. Θα μείνει για πάντα στον σύλλογο και είναι μια μεγάλη απώλεια, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά γενικότερα για όλο τον κόσμο του αθλητισμού. Να ευχηθώ τα καλύτερα στην οικογένειά του, να ζήσουν να τον θυμούνται, γιατί ασχέτου ηλικίας, πάντα μια απώλεια είναι πάρα πολύ δύσκολη, το έχω περάσει και ξέρω. Είχε τύχει μια φορά μόνο να μιλήσουμε, αλλά όσοι είμαστε στον χώρο ξέρουμε πάνω-κάτω τι είναι ο κάθε άνθρωπος και γνωρίζω πόσο πολύ αγαπούσε την ομάδα του και πόσο δίπλα στην ομάδα ήταν πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ