Ελευθεριάδης : «Μεγάλη απώλεια για τον Άρη ο Βουρτζούμης»

Ελευθεριάδης : «Μεγάλη απώλεια για τον Άρη ο Βουρτζούμης»

Στο Yellow Radio 92.8, φιλοξενήθηκε ο επί χρόνια συνεργάτης και αδελφικός φίλος του Δημήτρης Ελευθεριάδης.

Για την αδελφική φιλία του με τον Βασίλη Βουρτζούμη που πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο, μίλησε ο επί χρόνια συνεργάτης του στον Άρη, Δημήτρης Ελευθεριάδης. Ο κ. Ελευθεριάδης έκανε λόγο για μεγάλη απώλεια για τον αυτοκράτορα, χαρακτηρίζοντάς τον πάνω από όλα άνθρωπο με όλη τη σημασία της λέξης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8

Αρχικά ανέφερε: Ο Βασίλης δεν ήταν απλός συνεργάτης, ήταν αδερφός, σεμνός άνθρωπος, άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Δεν τον ενδιέφερε η δημοσιότητα, δεν πρέπει να έδωσε ποτέ του συνέντευξη, αλλά τον ένοιαζε μόνο το καλό του Άρη. Αφήνει πίσω του μια οικογένεια και όλους εμάς να θρηνούμε την απώλεια του. Ήμασταν μια καλή παρέα, ο Βασίλης, ο Νικητάκης, ο Γιώργος Ζωγράφος. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ήταν μαχητής μέχρι το τέλος».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ήμασταν αδέρφια, στα άσχημα και στα καλά, κάλυπτε πάντα ο ένας τον άλλον. Είναι μεγάλη απώλεια και για εμάς αλλά και για την οικογένεια του Άρη. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να πεις τίποτα».

Για τις μνήμες του από τον Βασίλη Βουρτζούμη: «Πάνω από όλα ήταν άνθρωπος, με όλη την σημασία της λέξης, προσπαθούσε να βοηθούσε όποιον μπορούσε, ήταν άνθρωπος, αυτό τα λέει όλα, τίποτα άλλο αυτήν την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε. Ήταν πάνω από όλα άνθρωπος και οικογενειάρχης, ήταν αγαπητός σε όλους η πορεία του δείχνει όλα τα υπόλοιπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ