Με τρεις απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στο Περιστέρι

Με τρεις απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στο Περιστέρι

Χωρίς τρεις σημαντικές επιλογές στην περιφέρεια θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στο Περιστέρι, στην αυριανή (4/3, 20:15) αναμέτρηση της Basket League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (4/3, 20:15) το Περιστέρι, για την Stoiximan Basket League και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, εκτός θα είναι οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ναζ Μήτρου-Λονγκ, αφού αμφότεροι ακόμη δεν έχουν προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης: Οι 5 του Ολυμπιακού και οι… άλλοι που είναι στο όριο των καρτών και κινδυνεύουν να χάσουν την πρεμιέρα σε playoffs και playouts

Ο Έλληνας γκαρντ έχει υποστεί οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο, ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό, ενώ ο Μήτρου-Λονγκ αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ωμοπλάτη μετά την πρώτη του παρουσία στις προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Θυμίζουμε πως, εκτός παραμένει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς χρειάζεται ακόμη μερικές εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση, ενώ πριν από μερικά 24ωρα τη θέση του Ίγκνας Μπραζντέικις πήρε ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο… εν Ελλάδι ρόστερ των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ