Αταμάν: «Eίναι δύσκολο να βρουν κίνητρο οι παίκτες μετά από μια μεγάλη νίκη στην Εuroleague»

Αταμάν: «Eίναι δύσκολο να βρουν κίνητρο οι παίκτες μετά από μια μεγάλη νίκη στην Εuroleague»

Μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού Ρόδου, ο τεχνικός των πράσινων Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην δυσκολία που έχουν οι παίκτες ώστε να βρουν κίνητρο μετά από μια μεγάλη νίκη στην Euroleague

Ανεβάζοντας «στροφές» στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του επικρατώντας με 96-73 επί του Κολοσσού Ρόδου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των πράσινων Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην δυσκολία που έχουν οι παίκτες ώστε να βρουν μετά από μια μεγάλη νίκη στην Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Η λεπτή κόκκινη γραμμή με τον Μουσταφά Φαλ: Γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει ξανά το συμβόλαιο του Γάλλου- Τα 500.000 ευρώ και ο κίνδυνος

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι δύσκολο να βρει κίνητρο κάποιος παίκτης μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι και μια τέτοια νίκη της Euroleague. Ωστόσο είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Μοιράσαμε τον χρόνο συμμετοχής και σκόραραν όλοι, είχαμε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Αυτό σημαίνει ότι όλοι συνεισέφεραν στην ομάδα. Είναι ένας τρόπος αυτός για να προχωρήσει η ομάδα και να τερματίσει πρώτη στην βαθμολογία της Basket League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ