Μπαρτζώκας: «Ήμασταν σοβαροί και σε άμυνα και σε επίθεση, ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό ο Γουόκαπ»

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν σοβαροί και σε άμυνα και σε επίθεση, ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό ο Γουόκαπ»

Μετά την νίκη επί του Περιστερίου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του τονίζοντας πως παρουσιάστηκαν σοβαροί τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έπρεπε επικρατώντας με 85-67 επί του Περιστερίου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League.

Μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του τονίζοντας πως παρουσιάστηκαν σοβαροί τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα Μεντιλίμπαρ στους παίκτες και η δουλειά του Άμπι στο Ρέντη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Σε αντίξοες συνθήκες απέναντι στην τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος κερδίσαμε με είκοσι πόντους και είχαμε φτάσει στο σημείο να κερδίζουμε με σχεδόν τριάντα. Παίξαμε χωρίς τρεις βασικούς γκαρντ και χάσαμε τον Γουόκαπ στην αρχή του ματς. Έπαιξε μόλις οκτώ λεπτά. Οπότε θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήμασταν σοβαροί, αν και είχαμε αυξομειώσεις στην απόδοσή μας επιθετικά και αμυντικά, είχαμε κενά σημεία, παρόλα αυτά η δυναμική της ομάδας φαίνεται. Έχουμε το ματς της Παρασκευής που είναι πολύ κρίσιμο, γενικά ακολουθούν δύο πολύ κρίσιμα ματς. Το γεγονός ότι κερδίσαμε χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα και με αυτές τις συνθήκες είναι πολύ σημαντικό. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι».

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Τόμας Γουόκαπ, απάντησε: «Θα αξιολογηθεί αύριο το πρωϊ. Μετά από ένα διάστρεμμα βλέπεις την επόμενη μέρα το πρήξιμο. Θα κάνει μαγνητική και ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ