Χωρίς Γκος και Λαρενζάκη απέναντι στο Λαύριο ο Ολυμπιακός

Χωρίς Γκος και Λαρενζάκη απέναντι στο Λαύριο ο Ολυμπιακός

Χωρίς τους Ναίτζελ Γουίλιαμς Γκος, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Τόμας Γουόκαπ θα παραταχθεί σήμερα (9/3, 17:15) ο Ολυμπιακός απέναντι στο Λάυριο.

Ο Ολυμπιακός, υποδέχεται σήμερα (9/3, 17:15) το Λαύριο για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει ξανά απουσίες στην «ερυθρόλευκη» περιφέρεια.

Συγκεκριμένα εκτός 12άδας θα είναι οι Ναίτζελ Γουίλιαμς Γκος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Τόμας Γουόκαπ. Αντίθετα στην διάθεση των Πειραιωτών θα είναι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Διαβάστε επίσης: Η τριάρα του Ολυμπιακού, το «διπλό» του ΠΑΟΚ και η ισοπαλία στην «Opap Arena» – Η περσινή πρεμιέρα των play offs

Θυμίζουμε πως, ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε στη δράση απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, παίζοντας για σχεδόν 20 λεπτά αλλά ένιωσε ένα σφίξιμο πριν το τέλος της αναμέτρησης και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί στο σημερινό ματς ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague την προσεχή Πέμπτη (14/3, 19:45), ενώ ο Γουόκαπ ταλαιπωρείται ακόμα από το διάστρεμμα που αποκόμισε στην αναμέτρηση με το Περιστέρι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ