Η τριάρα του Ολυμπιακού, το «διπλό» του ΠΑΟΚ και η ισοπαλία στην «Opap Arena» – Η περσινή πρεμιέρα των play offs

Η τριάρα του Ολυμπιακού, το «διπλό» του ΠΑΟΚ και η ισοπαλία στην «Opap Arena» – Η περσινή πρεμιέρα των play offs

Πώς είχαν έρθει τα αποτελέσματα στην περσινή πρεμιέρα των play offs της Stoiximan Superleague

Τα play offs της Stoiximan Superleague, που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή (ή την πρωταθλήτρια) Ελλάδος για τη σεζόν 2023-24, ξεκινούν αύριο Κυριακή (10/3).

Αρχικά, το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 17:00 με τη δοκιμασία της ΑΕΚ στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα, εν συνεχεία στις 20:30 ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης και στις 21:00 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Άρη στην άδεια Τούμπα.

Διαβάστε επίσης: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (10/3)
17:00 Λαμία – ΑΕΚ
20:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
21:00 ΠΑΟΚ – Άρης

Με αφορμή την έναρξη των play offs, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έγινε στην αντίστοιχη περσινή πρεμιέρα της ίδιας διαδικασίας, από την οποία τελικώς πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από τον Βόλο, καθώς επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με σκορ 3-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Από εκεί και πέρα, Άρης και ΠΑΟΚ ξεκίνησαν πάλι τα play offs με ένα ματς μεταξύ τους. Φέτος, βέβαια, παίζουν στην Τούμπα, ενώ πέρσι αγωνίστηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», από το οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφυγε αλώβητος και νικητής με σκορ 1-2.

Η αυλαία έπεσε στην «Opap Arena» με το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές. Στο 90+10′ ο Νταμπάνοβιτς σφύριξε πέναλτι για μαρκάρισμα του Παλάσιος στον Αραούχο, το οποίο όμως πήρε πίσω δίνοντας επιθετικό φάουλ, χωρίς να τσεκάρει τη φάση στο «on-field review».

Ήταν, μάλιστα το παιχνίδι στο ημίχρονο του οποίου ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς.

Πρεμιέρα play offs 2022-23
Βόλος – Ολυμπιακός 0-3
Άρης – ΠΑΟΚ 1-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ