Μπαρτζώκας: «Πρέπει να προσπαθήσεις για να κερδίσεις τον οποιονδήποτε»

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να προσπαθήσεις για να κερδίσεις τον οποιονδήποτε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λαυρίου.

Ο Ολυμπιακός πάτησε… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο με το Λαύριο και πήρε εν τέλει μια εύκολη νίκη, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το ματς και τόνισε πως η ομάδα του πίστεψε ότι αρκούσαν δέκα λεπτά για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε και στο ότι οι παίκτες του μπήκαν στο παρκέ να παίξουν σε λιγότερο από 48 ώρες, καθώς είχε προηγηθεί ο αγώνας με τη Βίρτους.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Τηρουμένων των αναλογιών, χρειαστήκαμε και πιστέψαμε πως ένα δεκάλεπτο θα μας δώσει νίκη. Το Λαύριο ήταν πολύ καλό, είχε καλή εκτέλεση με 40 πόντους στο ημίχρονο. Πρέπει να προσπαθήσεις για να κερδίσεις τον οποιονδήποτε. Πιστέψαμε πως μπορεί να αρκούσαν δέκα λεπτά στο παιχνίδι.

Είχαμε παίξει σε λιγότερο από 48 ώρες με τη Βίρτους ένα ματς μεγάλης έντασης και πολλοί το είχαν σήμερα σαν διαδικαστικό το παιχνίδι. Είμαστε επαγγελματίες όμως και ο κόσμος ίσως ήθελε να δει καλύτερο μπάσκετ. Είναι μια λεπτή γραμμή αυτή ανάμεσα στις συνθήκες που επικρατούν και τον επαγγελματισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ