ΑΕΚ: «Ζημιά» με Μόργκαν, νοκ-άουτ για αρκετές εβδομάδες – «Το έκανε σκόπιμα ο Ετσενίκε»

ΑΕΚ: «Ζημιά» με Μόργκαν, νοκ-άουτ για αρκετές εβδομάδες – «Το έκανε σκόπιμα ο Ετσενίκε»

Εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες τέθηκε ο Τζόρνταν Μόργκαν, ο οποίος χτύπησε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Προμηθέα για την 20η αγωνιστική της Basket League

Νοκ-άουτ για αρκετές εβδομάδες τέθηκε ο Τζόρνταν Μόργκαν στην ΑΕΚ Betsson, καθώς ο Αμερικανός σέντερ υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα μετά από λαβή του Χάιμε Ετσενίκε στην ήττα από τον Προμηθέα το προηγούμενο Σάββατο (87-91).

Μάλιστα, ο 32χρονος άσος εξέφρασε την οργή του για την κίνηση του παίκτη των Πατρινών, με μια ανάρτησή του στο Instagram και κάλεσε τον ΕΣΑΚΕ να πάρει μέτρα.

Διαβάστε επίσης: Επος: Ο Ολυμπιακός συνεχάρη Λάνθιμο και Έμα Στόουν για τα Oscar (pic)

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μόργκαν στην ανάρτησή του:

«ΕΣΑΚΕ θέλω να ξέρω τι θα γίνει για αυτό. Παίζω 20+ χρόνια μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ κάποιον να προσπαθεί τόσο σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη. Τώρα θα είμαι εκτός για εβδομάδες σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν. Δεν υπάρχει χώρος για αυτό σε κανένα άθλημα. Περιμένω να γίνει κάτι».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jordan Morgan (@itsjmooo)

Κάπως έτσι, η Ένωση θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μοργκάν για μεγάλο διάστημα, με την ομάδα του Ηλία Ζούρου να έχει απομείνει μόνο με τον Μανόλη Χατζηδάκη στο «5», ενώ σε αυτή τη θέση θα κληθούν να προσφέρουν και οι Δημήτρης Αγραβάνης και Γιάννης Κουζέλογλου

Η ενημέρωση της ΑΕΚ Betsson:

Η αδιανόητη εφετινή κακοδαιμονία χτύπησε ξανά τη «Βασίλισσα» σε κρίσιμη καμπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της, αφού τέθηκε νοκ άουτ και ο Τζόρνταν Μόργκαν!

Ο Αμερικανός σέντερ, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με Προμηθέα Πάτρας μετά από αντιαθλητικό φάουλ αντιπάλου του, υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα.

Ο αθλητής μας ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται από το Ιατρικό Επιτελείο της ΑΕΚ BETSSON BC.

Υπενθυμίζεται, ότι εκτός δράσης βρίσκεται από τις 12 Φεβρουαρίου και ο Τζάστιν Τίλμαν, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός, ενώ θεραπευτική αγωγή και συντηρητικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Δημήτρης Φλιώνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ