Επος: Ο Ολυμπιακός συνεχάρη Λάνθιμο και Έμα Στόουν για τα Oscar (pic)

Επος: Ο Ολυμπιακός συνεχάρη Λάνθιμο και Έμα Στόουν για τα Oscar (pic)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδειξε την αγάπη της στον Γιώργο Λάνθιμο και την Έμα Στόουν που κέρδισαν συνολικά τέσσερα Oscar για την ταινία τους «Poor Things».

Βραδιά Oscar ήταν χθεσινή με την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things» να φεύγει από την τελετή έχοντας πάρει συνολικά τέσσερα χρυσά αγαλματίδια: Αυτό του καλύτερου Καλύτερου Μακιγιάζ / Κομμώσεων, της Καλύτερης Σκηνογραφίας, των Καλύτερων Κοστουμιών και φυσικά του Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Έμα Στόουν, ως Μπέλα Μπάξτερ!

Η αγαπημένη ηθοποιός του Έλληνα σκηνοθέτη που κατέκτησε μάλιστα το δεύτερο Oscar της καριέρας της μετά από εκείνο του 2017 χάρη στην παρουσία της στο «La La Land», έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη της για τη χώρα μας την οποία έχει επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές.

Μάλιστα, αξέχαστη έχει μείνει η παρουσία της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 2021 όπου μαζι με τον Γιώργο Λάνθιμο παρακολούθησαν την πέμπτη αναμέτρηση των πλέι οφ της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό, ενώ μετά το ματς είχε φωτογραφηθεί με τους προέδρους των Ερυθρόλευκων κρατώντας μια φανέλα με το όνομά της.

Φυσικά στην ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ξέχασαν την… κόκκινη ψυχή της Έμα Στόουν και του Γιώργου Λάνθιμου, καθώς με ανάρτησή τους στα σόσιαλ μίντια έστειλαν τα συγχαρητήριά τους για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ