Ο Τρέβορ Τόμπσον MVP της 20ής αγωνιστικής (pic)

Ο Τρέβορ Τόμπσον MVP της 20ής αγωνιστικής (pic)

Ο Τρέβορ Τόμπσον γίνεται ο δεύτερος παίκτης του Περιστερίου που αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week την φετινή σεζόν.

Ο Τρέβορ Τόμπσον βοήθησε το Περιστέρι να νικήσει 74-63 τον Απόλλωνα στην Πάτρα και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) στην 20ή αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός σέντερ χρησιμοποιήθηκε για 17 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι και τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους (6/8 δίποντα, 2/2 βολές), 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κοψίματα και 4 κερδισμένα φάουλ, ενώ υπέπεσε σε ένα φάουλ.

Διαβάστε επίσης: Το χειρότερο είναι πως έχασε μόνος του…

Με την εμφάνισή του αυτή ο Τόμπσον συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (ranking), συγκομιδή που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών των ομάδων που πανηγύρισαν νίκη στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, με αποτέλεσμα να αποσπάσει το βραβείο του MVP.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τρέβορ Τόμπσον είναι ο δεύτερος παίκτης του Περιστερίου που αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης μιάς αγωνιστικής στην τρέχουσα σεζόν της Basket League, καθώς είχε προηγηθεί ο Τζο Ράγκλαντ στην 16η αγωνιστική της Α1, για τη νίκη των «κυανοκίτρινων» επί του Αμαρουσίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ