Σφαιρόπουλος: «Πάμε τώρα για τον τελικό των τελικών στο ΟΑΚΑ»

Σφαιρόπουλος: «Πάμε τώρα για τον τελικό των τελικών στο ΟΑΚΑ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε από την μεριά του, πως η ομάδα του ήταν ανώτερη στο παρκέ και πλέον το πρωτάθλημα θα κριθεί στον 5ο τελικό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την αναμέτρηση, δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου, ότι ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έπρεπε στο παρκέ και δεν άφησε περιθώριο στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε από την πλευρά του ότι: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκαμε αποφασιστικά και συγκεντρωμένοι παίξανε με ψυχή. Πήραμε το προβάδισμα από την αρχή και μπήκαμε επιθετικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Βάλαμε εύκολα καλάθια κα άνοιξε το σκορ, είχαμε διψήφια διαφορά και βάλαμε 48 πόντους στο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο είχαμε ένα κενό διάστημα με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στο σκορ με κάποια σουτ. Είχαμε όμως και πάλι την ίδια ψυχραιμία και αποφασιστικότητα για να πάρουμε και πάλι μία διψήφια διαφορά. Σήμερα η στατιστική τα λέει όλα, είχαμε συνέχεια το προβάδισμα. Παίξαμε καλά και έγινε το 2-2. Πάμε τώρα να παίξουμε τον τελικό των τελικών για το τελευταίο ματς της σεζόν».

Αναφορικά με την διαφορά στο πάθος των Πειραιωτών σχετικά με τα τρία προηγούμενα παιχνίδια, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε: «Το πάθος πρέπει να υπάρχει πάντα. Πιστεύω ότι σίγουρα δεν είχαμε σταθερότητα στα παιχνίδια αυτά, όπως και ο Παναθηναϊκός, και οι δύο ομάδες είχαν καλά και κακά παιχνίδια. Η εμφάνισή μας δείχνει ποιοι είμαστε, απλώς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που μπορούμε. Παίζουμε στην έδρα τους και τον κόσμο τους και θα πρέπει να είμαστε έξτρα συγκεντρωμένοι και να μην αφήσουμε τίποτα να μας την χαλάσει».

Τέλος και σχετικά με την αμυντική αντιμετώπιση του Καλάθη, ο Σφαιρόπουλος είπε: «Νομίζω ότι σε θέμα τακτικής δεν έχουμε αλλάξει τόσο στα παιχνίδια αυτά. Ο Παναθηναϊκός πάλι έβαλε 76 πόντους και ειδικά σε αυτό το διάστημα του έχουμε χαμηλώσει την επίθεσή του. Ο Καλάθης σίγουρα ήταν ένας παίκτης ο οποίος δημιουργεί και σκοράρει και έχετε δίκιο σε αυτό. Αλλά έχει και άλλους παίκτες καλούς στην επίθεση. Έχουν παίκτες οι οποίοι μπορούν να βγουν μπροστά και να κάνουν τη διαφορά. Για αυτό και η άμυνά μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένη συνεχώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ