Απίστευτο: Η πιο παραγωγική ομάδα της Basket League δεν είναι κάποια από τους «αιώνιους»

Απίστευτο: Η πιο παραγωγική ομάδα της Basket League δεν είναι κάποια από τους «αιώνιους»

Μπορεί να φαίνεται απίθανο όμως είναι πραγματικότητα. Η καλύτερη επίθεση της Basket League δεν ανήκει στους «αιωνίους» αλλά σε ομάδα που θα συμμετάσχει στα play-outs

Η κανονική περίοδος της Stoiximan Basket League ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (25/3) με την άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Προμηθέα.

Η 22η αγωνιστική έριξε την αυλαία, με τους πράσινους στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 21-1, με τον Ολυμπιακό δεύτερο στο 20-2, αλλά με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος να μην ανήκει ούτε στους πράσινους, ούτε στους ερυθρόλευκους, όπως θα περίμενε κανείς.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντόρσεϊ, η ανάρτηση που «άναψε» φωτιές και οι «αιώνιοι» – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του

Την πιο παραγωγική επίθεση της σεζόν την είχε η ΑΕΚ Betsson, η οποία έβαλε συνολικά 1910 πόντους σε 22 αγώνες (86.8 κατά μέσο όρο), με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί με 1892 (86 κατά μέσο όρο) και τον Ολυμπιακό ακριβώς πίσω του με 1872 (85.1 κατά μέσο όρο).

Τη χειρότερη επίθεση την είχε ο Απόλλωνας Πάτρας με 1460 πόντους (66.4 κατά μέσο όρο), ενώ τη χειρότερη άμυνα την είχε το Μαρούσι με 1921 πόντους παθητικό (87.3 κατά μέσο όρο), με την ΑΕΚ Betsson να ακολουθεί με 1898 (86.3 κατά μέσο όρο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ