Μπάχαλο στην ΑΕΚ: Νέα απεργία και στον «αέρα» το ματς με τον ΠΑΟΚ

Μπάχαλο στην ΑΕΚ: Νέα απεργία και στον «αέρα» το ματς με τον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson πήγαν στα Άνω Λιόσια αλλά έκαναν αποχή εξαιτίας των οφειλών προς το πρόσωπό τους - Στον «αέρα» το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ για τα playout της Stoiximan Basket League.

Το κλίμα στην ΑΕΚ Betsson συνεχίζει να είναι βαρύ.

Μόλις μία εβδομάδα μετά την επιστροφή στις προπονήσεις έπειτα από την καταβολή ενός μισθού από τον Μάκη Αγγελόπουλο και την νίκη επί του Λαυρίου, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται ξανά στην ίδια αφετηρία: Με τους παίκτες να πηγαίνουν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και να κάνουν αποχή (βασικά προπονήθηκαν ατομικά), με τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ (21/4,17:30) για τα playout της Stoiximan Basket League να είναι στον «αέρα».

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Η καθυστέρηση στις πληρωμές των παικτών της Ένωσης – που είναι της τάξης των 15 ημερών με 1.5 μήνα – και η μη καταβολή ενός ακόμα μισθού ήταν αυτή που έφερε την νέα αντίδραση, με την ΑΕΚ να είναι πλέον έτοιμη για κάθε δυνατό σενάριο.

Από αυτό στο οποίο θα παραταχθεί πλήρης, μέχρι αυτό στο οποίο κάποιοι παίκτες θα αποφασίσουν να μην αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ ή δεν θα αγωνιστεί κανείς.

Για αυτό τον λόγο έχει υπάρξει ενεργοποίηση των παικτών του εφηβικού τμήματος που έχουν δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ. Σε αντίθετη περίπτωση που κάποιοι από τους παίκτες του ανδρικού τμήματος δεν κατέβουν και δεν συμπληρωθεί η αποστολή, η ΑΕΚ θα «μηδενιστεί», με τον υποβιβασμό να είναι αναπόφευκτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ