Ολυμπιακός : Φτιάχνει έδρα-καμίνι

Ολυμπιακός : Φτιάχνει έδρα-καμίνι

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει το δικό του γήπεδο στην περιοχή του Ελληνικού δημιουργώντας μια από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς μετά τη δεύτερη συνεχόμενη αποτυχημένη σεζόν και την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό. Οι πρόεδροι των ερυθρόλευκων, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος σχεδιάζουν την επόμενη μέρα στο λιμάνι και φαίνεται πως δουλεύουν μια κίνηση που θα ταράξει τα νερά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Φως των σπορ, ο Ολυμπιακός θα φύγει από το ΣΕΦ και θα κατασκευάσει το δικό του ιδιόκτητο γήπεδο στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Ο χώρος που θα στεγαστεί ο μπασκετικός Ολυμπιακός θα είναι στο Ελληνικό, αλλά όχι στο ήδη υπάρχον γήπεδο.

Οι Πειραιώτες έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις επαφές για να δημιουργήσουν το δικό τους «σπίτι» το οποίο θα βρίσκεται στον χώρο που θα εκμεταλλευτεί η εταιρεία «3Λ» του Ομίλου Λάτση. Τα έξοδα του νέου κλειστού θα τα αναλάβουν εξ ολοκλήρου οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, το γήπεδο δεν θα είναι με ενοικίαση όπως το ΣΕΦ και θα φτιαχτεί στα πρότυπα του Φόρουμ της Αρμάνι και του Αμπντί Ιπεκτσί της Εφές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η χωρητικότητα του γηπέδου θα είναι περίπου στις 11.000 θέσεις και θα είναι μια από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το πρότζεκτ των αδερφών Αγγελόπουλων είναι ιδιαίτερα προχωρημένο κι αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να υπλάρξουν ακόμα και ανακοινώσεις. Το χτίσιμο του νέου σπιτιού των ερυθρόλευκων αναμένεται να ξεκινήσει τέλος του 2018, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ