Σερέλης: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη συγκέντρωση μας, θέλαμε να κερδίσουμε με λιγότερη κούραση»

Σερέλης: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη συγκέντρωση μας, θέλαμε να κερδίσουμε με λιγότερη κούραση»

Ο Χρήστος Σερέλης υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν είχε τη συγκέντρωση που έπρεπε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως στο τέλος η νίκη ήρθε αλλά οι πράσινοι δεν κατάφεραν να ξεκουράσουν κάποιους βασικούς παίκτες τους ενόψει Final Four.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δυσκολεύτηκε στο γήπεδο της Πυλαίας κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο στην παράταση κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Δικεφάλου (99-96) και έκανε το 2-0, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά της Basket League.

Ο Χρήστος Σερέλης ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊικού AKTOR μετά την αποβολή του Εργκίν Αταμάν, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ με τη λήξη της αναμέτρησης και αναφέρθηκε στη συγκέντρωση που δεν είχαν οι πράσινοι και το ένστικτο επιβίωσης που έδωσε τη νίκη στο τριφύλλι ενώ τόνισε πως δεν μπόρεσαν οι πράσινοι να ξεκουράσουν κάποιους από τους βασικούς παίκτες τους ενόψει Final Four.

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για Παναθηναϊκό, ο αντι-Τσικίνιο και τα διλήμματα

Ο Χρήστος Σερέλης είπε αρχικά:

«Νομίζω δεν είμασταν καλοί ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να βάλει 50 πόντους και να πάει το παιχνίδι σε ψηλό σκορ. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη συγκέντρωση μας, το αίσθημα επιβίωσης στο τέλος μας έκανε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Τι συμπεράσματα βγάζετε απ’ αυτό το παιχνίδι;

«Από κάθε παιχνίδι βγάζεις συμπεράσματα. Θέλαμε να κερδίσουμε με λιγότερη κούραση για κάποιους βασικούς μας παίκτες, δεν το καταφέραμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ