Ολυμπιακός : Σειρά τώρα οι ανανεώσεις

Ολυμπιακός : Σειρά τώρα οι ανανεώσεις

Οι υποθέσεις των Σπανούλη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου αναμένεται πλέον να απασχολήσουν τους Ερυθρόλευκους μέρα τη συμφωνία με την Ντέιβιντ Μπλατ.

Η εποχή Μπλατ ξεκινάει για τον Ολυμπιακό, ο οποίος βέβαια έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα ενόψει της νέας σεζόν. Εκτός από τις αλλαγές που θα υπάρξουν εκτός παρκέ (προπονητικό και ιατρικό τιμ), οι Ερυθρόλευκοι έχουν και παίκτες που εκπνέουν τα συμβόλαια τους. Ο Ολυμπιακός έχει τους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου που μένουν ελεύθεροι και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε τα ραντεβού της ομάδας και με τους τρεις για τις υποθέσεις τους.

Ξέχωρα από την περίπτωση του Ντέιβιντ Μπλατ, οι Έλληνες του Ολυμπιακού είναι διαφορετικές περιπτώσεις και η επιθυμία να παραμείνουν όλοι είναι δεδομένη. Είναι παίκτες που στηρίζει πολλά, με τον Σπανούλη να είναι ο παίκτης που οφείλει πάρα πολλά η ομάδα τόσα χρόνια ενώ οι Παπ είναι αθλητές που θέλει να «χτίσει» για το μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη οι πρώτες προτάσεις σκάνε προς το μέρος των παικτών, φημολογείται πως ο Παπανικολάου έχει στα χέρια του πρόταση στο εκατομμύριο από Τουρκία ενώ όπως σας είχαμε τονίσει ο Παπαπέτρου έχει προτάσεις από Ευρωλίγκα και ΝΒΑ (μινιμουμ συμβόλαιο).

Αυτήν την στιγμή ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει με τις ανανεώσεις και στη συνέχεια θα δει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό που θα φέρει την υπογραφή του Μπλατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ