Μένουν οριστικά «Λέκα», Βουγιούκας

Μένουν οριστικά «Λέκα», Βουγιούκας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να ενεργοποιήσει σύντομα την οψιόν ανανέωσης στα συμβόλαια των δυο παικτών.

Στο ΟΑΚΑ θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν οι Λούκας Λεκαβίτσιους και Ιαν Βουγιούκας. Οι δυο παίκτες θα είναι και του χρόνου στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έχει ζητήσει από τη διοίκηση του τριφυλλιού να ανανεωθεί η συνεργασία μαζί τους.

Στα συμβόλαιά τους υπήρχε οψιόν που πρέπει να ενεργοποιηθεί από πλευράς Παναθηναϊκού, ώστε να τους «δέσει» στο ΟΑΚΑ και τη νέα χρονιά. Αυτή η οψιόν λήγει στις 30 Ιουνίου και το τριφύλλι θα τη χρησιμοποιήσει.

Ο Λεκαβίτσιους στην παρθενική του χρονιά στα πράσινα μέτρησε 3,9 πόντους, 1,5 ασίστ σε 12:40” στην Ευρωλίγκα και 8 πόντους, 3,5 ασίστ σε 19:46” στην Α1, όντας και τη νέα χρονιά το εναλλακτική λύση πίσω από τον Καλάθη στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Από τη στιγμή που ο ελληνοαμερικανός έμεινε στο ΟΑΚΑ, διασφαλίστηκε και η παραμονή του 24χρονου Λιθουανού, ώστε η θέση του πλέι μέικερ να κλείσει, με αυτούς τους δύο και τον νεαρό Γιώργο Καλαϊτζάκη ως τρίτο.

Άλλωστε ο νεαρός αποτελεί ένα από τα πρότζεκτ που έχει αναλάβει προσωπικά ο Πασκουάλ, ο οποίος έχει ζητήσει να παραμείνει στην πρώτη ομάδα, να δουλεύει μαζί της, αλλά και να έχει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Α1.

Αντίστοιχα, έκλεισε και η θέση του σέντερ με τον Ιαν Βουγιούκα να πλαισιώνει τους Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε και να δίνει ποιοτικά λεπτά, με το παιχνίδι του στο χαμηλό ποστ.

Ο έμπειρος σέντερ είχε αρκετές καλές στιγμές ειδικότερα στο δεύτερο μισό της σεζόν και έδειξε πως μπορεί να δώσει λύσεις μέσα στη ρακέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ