Μπλατ: «Ο ΛιΝτέι μοιάζει με τον Κάιλ Χάινς»

Μπλατ: «Ο ΛιΝτέι μοιάζει με τον Κάιλ Χάινς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη μεταγραφή του Ζακ ΛιΝτέι και σκιαγράφησε το προφίλ του 24χρόνου φόργουορντ.

Ο Ζακ ΛιΝτέι αποτελεί τη δεύτερη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Αμερικανό φόργουορντ. Ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής τόνισε ότι ο 24χρονος άσος έχει σταθερά ανοδική πορεία και τον παρομοίασε με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Κάιλ Χάινς, αλλά και με τους Μάρκους Γκόρι, Ουίλ Κλάιμπερν, Τζέρεμι Πάργκο και Ρίκι Χίκμαν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στα Μέσα του Ισραήλ, ανέφερε: «Ο Ζακ βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία. Θυμίζει τον Μάρκους Γκόρι, τον Κάιλ Χάινς, τον Ουίλ Κλάιμπερν, τον Ρίκι Χίκμαν και άλλους παίκτες που ήρθαν από τα χαμηλά και κατάφεραν να εκτοξεύσουν την καριέρα τους και να αναδειχθούν πρωταθλητές».

Ο Αμερικανός φόργουορντ έπιασε λιμάνι με τις ευλογίες του Ντέιβιτ Μπλατ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να πίνει… νερό στο όνομα του 24χρονου άσου. Την περσινή σεζόν ο ΛιΝτέι αγωνίστηκε στην Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του Ισραηλινού πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 5άδα της λίγκας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΛιΝτέι, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι ο αντικαταστάτης του Κιμ Τιλί στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση «4» όσο και στη θέση «5».

Δείτε το σχετικό… τιτίβισμα στα social media: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ