Κωδικός: Ιωάννης!

Κωδικός: Ιωάννης!

Μετά την άρνηση του Παπαπέτρου να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την απόκτησή του.

Ήταν ένας από τους όρους που είχε θέσει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η πλευρά του Ιωάννη Παπαπέτρου. Να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση με τον Ολυμπιακό και μετά να συζητηθεί οποιαδήποτε παράμετρος του ενδιαφέροντος που είχε εκφράσει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο 24χρονος άσος, αλλά και το περιβάλλον του δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση η υπόθεση να μετατραπεί σε σίριαλ -ου μην και… οπερέτα -και για το λόγο αυτό ζήτησαν από τους πράσινους να περιμένουν.

Από την πλευρά τους πάντως εκείνοι είχαν καταστήσει σαφές με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως στο ΟΑΚΑ θα μπορούσε να εξασφαλίσει κάτι που, κατά τη γνώμη τους τουλάχιστον, τρία χρόνια στον Πειραιά δεν μπορούσε να βρει.

Χρόνο, συγκεκριμένο ρόλο και δυνατότητες εξέλιξης. Ήταν άλλωστε κάτι για το οποίο ο πατέρας του, Αργύρης Παπαπέτρου, παλιός παίκτης και του Παναθηναϊκού, σε ανύποπτο χρόνο είχε εκφράσει ως παράπονο με ανεπίσημο τρόπο ουκ ολίγες φορές.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοικτή θέση στο ρόστερ του για τον Παπαπέτρου μετά τη μη ανανέωση του Ρίβερς και του δείχνει με διάφορους τρόπους πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός του εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό και από αυτόν. Το δείχνει πως είναι γι’ αυτόν σημαντικός.

Ξεκαθαρίζοντας η κατάσταση με τον Ολυμπιακό, οι πράσινοι αναμένεται να εκφράσουν με πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον τους και φυσικά θα μπουν σε νούμερα και επιμέρους όρους με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του.

Φυσικά οι συζητήσεις δεν θα είναι εύκολες. Το ενδιαφέρον της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι δυνατό με τους Ρώσους να του παρέχουν χρήματα και ρόλο στην ομάδα στη μακρινή ωστόσο Μόσχα.

Η προοπτική να παίξει στον Παναθηναϊκό, να μείνει στην Ελλάδα και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο είναι τα «όπλα» των πρασίνων για να τον πείσουν να πει το οριστικό ναι.

Σε κάθε περίπτωση ο «Παπ» δεν έχει τη δέσμευση με τον Ολυμπιακό και πλέον θα κληθεί να αποφασίσει για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ