Κοιτάζει σοβαρά τον Πιέρια Χένρι ο Ολυμπιακός (vids)

Κοιτάζει σοβαρά τον Πιέρια Χένρι ο Ολυμπιακός (vids)

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ Πιέρια Χένρι έχει ήδη προταθεί στους Ερυθρόλευκους και ο Ντέιβιντ Μπλατ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησής του.

Διαρκώς νέα ονόματα πέφτουν στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό, ενόψει της νέας σεζόν και τα… λαβράκια του Μπλατ βγαίνουν στο προσκήνιο. Με το τελευταίο, μάλιστα, να απασχολεί έντονα τους Ερυθρόλευκους.

Από την Τουρκία, λοιπόν, προέκυψε ότι ο Πιέρια Χένρι της Τόφας, είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στο νέο τεχνικό των Πειραιωτών. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του Αμερικανού τεχνικού. Πρόκειται για τον 25χρονο γκαρντ της Τόφας (ύψους 1,93μ), ο οποίος διαθέτει καλό περιφερειακό σουτ και τελείωσε τη σεζόν στο Eurocup έχοντας 10,3 πόντους.

Όπως λέγεται στην γειτονική χώρα ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει για τα καλά την περίπτωσή του, ο Μπλατ ενδιαφέρεται για τον παίκτη και παρά τα βλέμματα της Ζαλγκίρις και Γκραν Κανάρια είναι από τους παίκτες που μπορούν να ντυθούν στα Ερυθρόλευκα.

Αρέσει, έχει προταθεί και δεν είναι περίεργο να είναι ο επόμενος Αμερικανός του Ολυμπιακού. Αυτήν την περίοδο είναι στο Summer League με τους Μπόστον Σέλτικς.

Στο πρωτάθλημα της Τουρκίας λοιπόν ο Χέρνι είχε 10,4 πόντους κατά μέσο όρο με σε 40 αγώνες με 115/228 δίποντα, 34/81 τρίποντα αλλά και 4,37 ριμπάουντ, 6,1 ασίστ σε 40 παιχνίδια.

Ηταν ο παίκτης που είχε βάλει και με το παραπάνω δύσκολα στην Φενέρμπαχτσε στους τελικούς της Τουρκίας, έχοντας 14,8 πόντους κατά μέσο όρο, παίζοντας περίπου 37 λεπτά ανά ματς και μοιράζοντας 9 ασίστ κατά μέσο όρο στα 4 τελευταία παιχνίδια! Μάλιστα στην ήττα με 95-77 στον τέταρτο τελικό, είχε 21 πόντους (8/11 δίποντα) και 10 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=KcpwAKHX8Lo

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ