Θέλουν Ολυμπιακός και Χένρι, η Τόφας;

Θέλουν Ολυμπιακός και Χένρι, η Τόφας;

Οι Ερυθρόλευκοι μέσω Μπλατ έχουν συμφωνήσει με τον Αμερικανό γκαρντ την ώρα που οι Τούρκοι θέλουν να πάρουν όσα περισσότερα γίνεται για την μετακίνηση του.

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στην περίπτωση του Πιέρια Χένρι και του Ολυμπιακού τα πράγματα είναι κάπου κοντά στην μέση.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Τόφας δείχνει γοητευμένος από την προοπτική της συνεργασίας με τους Ερυθρόλευκους και δη με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε πλήρη ταύτιση, όμως το πρόβλημα για να τελεσφορήσει η υπόθεση του είναι η φιναλίστ του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η Τόφας είχε στην αρχή θέσει μια μικρή ρήτρα για τον Χένρι σε περίπτωση που ομάδα της Ευρωλίγκας θέλει να τον κάνει δικό της. Το διάστημα που είχε το δικαίωμα να συμβεί αυτό πέρασε και τώρα μπορεί μόνη της να ορίσει τα λεφτά που θα χρειαστούν για να φύγει ο Χένρι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα δυνατό αντίτιμο, στον Ολυμπιακό θέλουν να τον δουν στα ερυθρόλευκα αλλά δεν τίθεται θέμα πλειστηριασμού. Ταυτόχρονα η Ζαλγκίρις και η Γκραν Κανάρια παραμονεύουν, αν και ο ίδιος ο παίκτης είναι ικανοποιημένος από όσα έχει ακούσει από τον Μπλατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ