Στην τελική ευθεία του Χένρι στον Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία του Χένρι στον Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει με την Τόφας και πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες με την πλευρά του παίκτη, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 25χρονου γκαρντ.

Μία ακόμα έξυπνη… βόμβα ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πιέρια Χένρι.

Οι Πειραιώτες τις τελευταίες ώρες συζητούσαν με τους ανθρώπους της Τόφας, προκειμένου να βρουν τη χρυσή τομή και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αμερικανού γκαρντ. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με την τούρκικη ομάδα και πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες με την πλευρά του παίκτη για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του.

Η υπόθεση του 25χρονου, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντέιβιντ Μπλατ, βρίσκεται στην τελική ευθεία. Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αμερικανό άσο θα συνεχιστούν, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Οι συζητήσεις, πάντως, ανάμεσα στις δύο πλευρές διεξάγονται με δυσκολία, λόγω της διαφοράς ώρας, καθώς ο παίκτης βρίσκεται στο Λας Βέγκας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 25χρόνου άσου, για τον οποίο είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της η Ζαλγκίρις, αλλά και η Γκραν Κανάρια. Ο Μπλατ, όμως, έχει πείσει τον παίκτη ότι καλύτερη επιλογή γι’ αυτόν είναι ο Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ