Ολυμπιακός: Γεμίζει το τεχνικό τιμ

Ολυμπιακός: Γεμίζει το τεχνικό τιμ

Εκτός από τους παίκτες, στους Ερυθρόλευκους προσπαθούν να «κλείσουν» και τους άμεσους συνεργάτες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Σας είχαμε τονίσεις τις προηγούμενες ημέρες ότι στον Ολυμπιακό τρέχουν σε γρήγορους ρυθμούς και έχουν σκοπό να «κλείσουν» κάθε τρύπα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ανανεώσεις, προσθήκες παικτών, αποχωρήσεις ακολούθησαν την ανακοίνωση του Ντέιβιντ Μπλατ, με τον πρώην προπονητή της Νταρουσάφακα να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας του Πειραιά.

Αυτό που έμενε λοιπόν για την περίπτωσή του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή ήταν η στελέχωση του υπόλοιπου τεχνικού τιμ.

Στον Ολυμπιακό μετά την ανακοίνωση του Κεστούτις Κεζμούρα ως άμεσου συνεργάτη του Μπλατ, προσανατολίζονται στην εν μέρει ελληνοποίηση τους πάγκου τους.

Ένας από αυτούς αναμένεται να είναι ο Μιχάλης Καλαβρός, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους στον τομέα της προσωπικής βελτίωσης των αθλητών και από αυτούς που ειδικεύονται σε αυτό το κομμάτι. Αρέσκεται ο Μπλατ να δίνει στους άμεσους συνεργάτες του αυτές τις αρμοδιότητες, που συχνά εμπιστεύεται τυφλά για να κάνουν τη δουλειά τους.

Την ίδια ώρα ακούγονται πολλοί για την θέση του επόμενου Έλληνα στην άκρη του πάγκου, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα τίποτα. Λέγεται πως δίπλα τους λοιπόν θα είναι ο Γιώργος Δέδας, χωρίς βέβαια και στις δύο περιπτώσεις να είναι κάτι το τελειωμένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ