Μπόγρης: «Είναι πάθος και τρέλα ο Ολυμπιακός»

Μπόγρης: «Είναι πάθος και τρέλα ο Ολυμπιακός»

Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπόγρης, μίλησε για τη σεζόν που μας πέρασε αλλά και το πώς βιώνει τη συμμετοχή του στο ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η πρώτη του Γιώργου Μπόγρη με τα ερυθρόλευκα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να τον είχε σχετικά πίσω στην ιεραρχία του ροτέισον, όσο όμως βρίσκονταν στο παρκέ ο Έλληνας σέντερ κατέθετε πάθος και δύναμη στο παρκέ έστω και αν κάποιες φορές υπερέβαινε τα όρια.

Σε συνέντευξή του ο Μπόγρης αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν κάνοντας αυτοκριτική και περιέγραψε το συναίσθημα του να αγωνίζεται κάποιος με τη φανέλα του Ολυμπιακού:

«Κάναμε λάθη που τα πληρώσαμε και απογοητευτήκαμε από κάποια πράγματα που δεν μας πήγαν όπως τα θέλαμε και είχαμε προγραμματίσει. Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά, που ποτέ δεν ξέρεις πως θα καταλήξει. Όμως, πιστεύω ότι για όλα τα παιδιά και περισσότερο για τους παλιούς, ήταν ένα καλό μάθημα που θα μας βοηθήσει για το μέλλον να διορθωθούμε και να αντιστρέψουμε το κλίμα », δήλωσε αρχικά ο 29χρονος σέντερ, ενώ τόνισε πόσο δυνατά βιώνει τις στιγμές που βρίσκεται στο παρκέ με τα ερυθρόλευκα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι τρέλα και πάθος ο Ολυμπιακός και μόνο αν παίζεις σε αυτή την ομάδα το καταλαβαίνεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ