Ελεύθερος ο Γιώργος Παπαγιάννης από τους Μπλέιζερς!

Ελεύθερος ο Γιώργος Παπαγιάννης από τους Μπλέιζερς!

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ανακοίνωσαν πως αφήνουν ελεύθερο τον Γιώργο Παπαγιάννη, με τον δρόμο για τον Παναθηναϊκό να είναι πλέον ορθάνοιχτος.

Όλα έδειχναν πως ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν θα παρέμενε στο δυναμικό των Μπλέιζερς. Χαρακτηριστικό είναι πως αγωνίστηκε ελάχιστα και στον τελικό του Summer League όπου το Πόρτλαντ αντιμετώπιζε τους Λέικερς. Η απόφασή τους να αποδεσμεύσουν και επίσημα τον Έλληνα σέντερ είναι σίγουρο πως θα πυροδοτήσουν άμεσα τις εξελίξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο παίκτης ποτέ δεν έκρυψε πως οι πράσινοι έχουν τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που επέστρεφε στην Ευρώπη. Οπότε είναι λογικό πως με την επιστροφή του Παπαγιάννη στην Αθήνα αύριο Πέμπτη (19/7), θα υπάρξουν επαφές μεταξύ του παίκτη και των πρωταθλητών Ελλάδος που παρακολουθούν στενά αρκετό καιρό τώρα την υπόθεση αυτή.

Αυτή η κίνηση εφόσον ολοκληρωθεί είναι πολύ σημαντική για τον Παναθηναϊκό που τον ισχυροποιεί σε δύο σημαντικούς τομείς. Αφενός σχηματίζει μια πληρέστατη frontline με την ταυτόχρονη παρουσία των Λάσμε και Γκιστ και αφετέρου μετά την άφιξη και του Παπαπέτρου αλλά και την παραμονή του Παππά, ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον ελληνικό κορμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ