Παπαθεοδώρου : «Να ανεβάσουμε την ποιότητά μας»

Παπαθεοδώρου : «Να ανεβάσουμε την ποιότητά μας»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορούσε να γίνει πιο συγκεκριμένος, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, διότι, όπως είπε, σημαντικό κομμάτι του ρόστερ δεν είναι ακόμα έτοιμο. Παρ’ όλα αυτά τόνισε πως βασική προτεραιότητα αποτελεί η βελτίωση σε σχέση με πέρυσι. «Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις, αλλά υπολείπεται σημαντικό κομμάτι […]

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορούσε να γίνει πιο συγκεκριμένος, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, διότι, όπως είπε, σημαντικό κομμάτι του ρόστερ δεν είναι ακόμα έτοιμο. Παρ’ όλα αυτά τόνισε πως βασική προτεραιότητα αποτελεί η βελτίωση σε σχέση με πέρυσι.

«Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις, αλλά υπολείπεται σημαντικό κομμάτι του ρόστερ. Με την επιστροφή του Γκος θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάναμε και πέρυσι. Η ομάδα έδειξε την ποιότητά της και τις δυνατότητές της.

Μέσα από τον μεγάλο ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και να ανεβάσουμε την ποιότητά μας. Το μοντέλο του ΠΑΟΚ στηρίζεται στην επαφή και την τεχνογνωσία που έχουν όλοι στην ομάδα. Η δίψα για διάκριση και η αναγνώριση της δουλειάς παίζει τον ρόλο της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ