Ολυμπιακός : Η συμφωνία του Ποκουσέφσκι που δείχνει ΝΒΑ

Ολυμπιακός : Η συμφωνία του Ποκουσέφσκι που δείχνει ΝΒΑ

Ο Σέρβος φόργουορντ πλέον θα εκπροσωπείται από γραφείο μάνατζερ, το οποίο έχει δυνατή δράση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφκσι είναι από τα ταλέντα που στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει για τα καλά το βλέμμα επάνω του. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, ο ύψους 2,11 φόργουορντ της Ακαδημίας των Ερυθρόλευκων, θα δώσει το παρών και στην προετοιμασία της ομάδας μετά από απαίτηση του Ντέιβιντ Μπλατ.

Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι νέο, όμως μία χτεσινή ανακοίνωση έδειξε πως ο «Πόκου» έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω. Όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη στην άλλη μεριά του Ατλαντικού έχουν στα σημειωματάριά τους τον παίκτη των Πειραιωτών, αφού το ΝΒΑ είναι ο μεγάλος του πόθος. Και για να το επιτύχει αυτό, ο αθλητής από την Σερβία, προχώρησε σε σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία Wasserman.

Πρόκειται για γραφείο που έχει στις τάξεις του τόσο τον Άντονι Ντέιβις , τον Κλέι Τόμπσον, τον Ταϊρίκ Έβανς, τον Μπρουκ Λόπεζ, τους δύο Μπογκντάνοβιτς (Μπόγιαν και Μπόγκνταν), τον Νεμάνια Μπιέλιτσα και άλλους ακόμα παίκτες του ΝΒΑ. Δραστηριοποιείται και με το παραπάνω στην αγορά της Σερβίας, ενώ έχει μεγάλα συμβόλαια αθλητών (κυρίως Αμερικανών) στην Ευρώπη. Μιλάμε για τον Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος υπέγραψε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα (λίγο παραπάνω από τα 2 εκατομμύρια δολάρια οι αποδοχές του), αλλά και τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, τον Νάιντζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Όπως και να έχει, ο φέρελπις φόργουορντ δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, καθώς είναι Σέρβος και πριν λίγο καιρό αγωνίστηκε με την εθνική του στο U17 της Αργεντινής. Τον πιστεύουν πολύ στον Πειραιά και από τη νέα σεζόν θα κινηθούν οι διαδικασίες για να μπορέσει να αποκτήσει διαβατήριο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ