Μυκονιάτης : «Να λύσουμε τα θέματά μας…»

Μυκονιάτης : «Να λύσουμε τα θέματά μας…»

Ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα στο Ρέθυμνο, στάθηκε στα πολλά χαμένα ριμπάουντ, αλλά και τους 45 πόντους που οι Κρητικοί δέχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Το Ρέθυμνο γνώρισε μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά με 79-73 από τον ΠΑΟΚ, με τον συνεργάτη του Νίκου Βετούλα, Σταύρο Μυκονιάτη που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, να στέκεται στο πρώτο μέρος.

Επίσης ο Ελληνας τεχνικός μίλησε και για τα 13 παραπάνω ριμπάουντ του «δικεφάλου», ενώ αναφέρθηκε στην επικείμενη διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία έρχεται ως… βάλσαμο για τους Κρητικούς.

«Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του ΠΑΟΚ και τον κόουτς για τη δίκαιη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Μας κόστισε ουσιαστικά πολύ το πρώτο ημίχρονο, όπου δεχθήκαμε πολλούς πόντους. Οι 45 πόντοι είναι πολλοί μέσα στην έδρα μας, καθώς και τα 13 ριμπάουντ παραπάνω. Κάποια στιγμή πλησιάσαμε στους 5 πόντους, αλλά δεν είχαμε συνέχεια, κάναμε κάποια λάθη που μας κόστισαν. Εύχομαι το καλύτερο στον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη διακοπή του πρωταθλήματος, να δουλέψουμε παραπάνω, να λύσουμε τα θέματα μας και να μπορέσουμε να φανούμε αντάξιοι στη συνέχεια», είπε ο Μυκονιάτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ