Γκριν : «Το Champions League με την ΑΕΚ θα μου μείνει αξέχαστο»

Γκριν : «Το Champions League με την ΑΕΚ θα μου μείνει αξέχαστο»

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μάικ Γκριν μίλησε για τη μεταγραφή του στην Στρασμπούρ, τονίζοντας πως θα θυμάται για μια ζωή τις στιγμές με την «Ένωση».

Αξέχαστη θα μείνει η περσινή σεζόν στον Μάικ Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ που συνεχίζει την καριέρα του στη Στρασμπούρ, μίλησε για τη γαλλική ομάδα, αλλά κυρίως στάθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του Champions League με την ΑΕΚ.

Ο 32χρονος γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα «planetabasket.com» και αρχικά αναφέρθηκε στο BCL και τη δική του ανάδειξη ως MVP: «Ο δρόμος προς την κατάκτηση του τροπαίου δεν ήταν εύκολος πέρυσι. Είχαμε αρκετή τύχη για να φτάσουμε ως το Final Four. Το να κατακτήσω το βραβείο του MVP του Final Four του Champions League είναι μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Σχετικά με την μεταγραφή του στην Στρασμπούρ, ο Γκριν στάθηκε στην πρώτη εμπειρία που είχε επί γαλλικού εδάφους. «Η πρώτη μου εμπειρία στην Γαλλία ήταν σκληρή. Η ομάδα είχε υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αλλά πήγαμε καλά στο Eurocup. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ άλλη μία σεζόν στην Γαλλία».

Όσο για τον στόχο που έχει θέσει με την φανέλα της ομάδας του Βενσάν Κολέ, αυτός ήταν ξεκάθαρος. «Θέλω να κατακτήσω τρόπαια»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ