Η ίδια τρέλα όπως τις πρώτες μέρες…

Η ίδια τρέλα όπως τις πρώτες μέρες…

Έκλεισε τα 36 του ο Βασίλης Σπανούλης, όμως η κάψα του για το μπάσκετ παραμείνει ακόμα έντονη σαν έναν έρωτα που μόλις ξεκίνησε.

Στη νέα εποχή του Ντέιβιντ Μπλατ αναμένεται να δούμε διαφορετικά πράγματα στο παρκέ για τον Ολυμπιακό. Άλλου είδους μπάσκετ, καινούρια νοοτροπία,  πρόσωπα άβγαλτα.. Γενικότερα αναμένουμε όλοι με ανυπομονησία να παρακολουθήσουμε αυτόν τον Ολυμπιακό γιατί ουσιαστικά είναι άγνωστος.

Το μόνο γνωστό στους Ερυθρόλευκους είναι όμως ένα. Η καψα του Βασίλη Σπανούλη για να πετύχει και η τρέλα του για παιχνίδι.

Χτες (7/8) έκλεισε τα 36 του χρόνια και όλο το μπασκετικο στερέωμα έσπευσε να του ευχηθεί χρόνια πολλά. Μια μέρα όπου δύο διαφορετικές συνεντεύξεις σε ελληνικά media από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού,  εξήραν για άλλη μια φορά την αγωνιστική εικόνα του αρχηγού των Πειραιωτών.

Όταν ο αιώνιος αντίπαλος τα λέει,  σίγουρα και ο ίδιος γνωρίζεις ότι δικαίως είσαι εκεί που βρίσκεσαι. Έτσι είναι και στην περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη.

Στον όγδοο του χρόνο στο λιμάνι που έμελλε να είναι της καρδιάς του και έπειτα από δύο χρόνια δίχως τίτλο, ο αρχηγός είναι πιο έτοιμος από ποτέ.

Αντιλαμβάνεται απόλυτα για το τι περιμένει από αυτόν ο νέος προπονητής του,  είναι γεμάτος πείσμα για τη σεζόν 2018-19,  να τιμήσει στο 100% την εμπιστοσύνη των προέδρων,  οι οποίοι τον έχουν σαν άνθρωπο της οικογένειας τους πια.

Στον δαφνοστεφανωμένο έφηβο αυτός νιώθει πιο παιδαρέλι από ποτέ και αναζητάει την μπασκετική του λύτρωση σε μια χρονιά αλλαγής για την ομάδα του.

Να ξέρετε κάτι. Όσο νιώθει αυτήν την…  κάψα στην καρδιά του όταν πατάει το αγαπημένο του παρκέ,  τόσο θα συνεχίζει να σκορπάει ανησυχία στους αντιπάλους του.

Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω,  όμως η σωματική του κατάσταση δεν δείχνει άνθρωπο ο οποίος διάγει τον 37ο έτος της ηλικίας του. Κάθε άλλο..

Και ο θρύλος του Θρύλου έχει ως σκοπό φέτος να το παρουσιάσει και στον αγωνιστικό χώρο.

Να αποδείξει στους επικριτές του ότι όχι μόνο απλά είναι ακόμα εδώ,  αλλά η τρέλα του είναι ίδια όπως τις πρώτες μέρες και δεν παίρνει χαμπάρι από χλευασμούς και φοβέρες..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ