Βεζένκοφ: «Να κατακτήσω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Βεζένκοφ: «Να κατακτήσω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Ο 23χρονος φόργουορντ λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και επισήμανε ότι θα μάθε πολλά πράγματα από τους Πρίντεζη, Σπανούλη και Παπανικολάου.

Την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα εξέφρασε ο Σάσα Βεζένκοφ, λίγο μετά την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο 23χρονος φόργουορντ την Τετάρτη ήρθε από τη Σόφια στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προετοιμασία με τους Πειραιώτες και πλέον μετράει αντίστροφα για την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής άσος μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τους Γιώργο Πρίντεζη, Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Παπανικολάου, τονίζοντας ότι θα μάθει πολλά πράγματα από τους τρεις έμπειρους άσους των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:                                                                       

«Σίγουρα είμαι χαρούμενος για το νέο ξεκίνημα σε γνώριμα λημέρια. Το μόνο που μένει είναι αρχίσουμε δουλειά. Είμαι καλά σωματικά και πνευματικά» δήλωσε αρχικά.

Για τους στόχους τους με τον Ολυμπιακό: «Θα ήθελα να κατακτήσουμε τίτλους, όσο το δυνατόν πιο πολλούς. Αυτό θα γίνει όμως μέσα από τη δουλειά, μεθοδικά και βήμα-βήμα».

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Όταν ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός και ένας προπονητής όπως ο Ντέιβιντ Μπλατ σου δείξουν πόσο σε θέλουν, όλα τα άλλα γίνονται πιο εύκολα».

Για τη συνύπαρξή του με τον Γιώργο Πρίντεζη: «Είναι από τα καλύτερα 4άρια στην Ευρώπη, έχω πάρα πολλά να μάθω από αυτόν και όχι μόνο, αφού στην ομάδα υπάρχουν κι άλλοι πολύ έμπειροι παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου. Σίγουρα θα μαθαίνω κάθε μέρα κάποια πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ