Χάτσερ : «Μου έλειψαν ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη»

Χάτσερ : «Μου έλειψαν ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη»

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ έφτασε στη Θεσσαλονίκη και στις πρώτες δηλώσεις του φανέρωσε την ανυπομονησία του να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμος να αρχίσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ. Όμως το πιο σημαντικό για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ότι ο Αμερικανός έδειξε με τις πρώτες δηλώσεις του σα να έχει επιστρέψει στο λιμάνι του, σε μια πόλη και μια ομάδα, όπου πέρασε καλά στο παρελθόν και ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά. Πράγμα βεβαίως που μεγαλώνει κι άλλο το κίνητρό του.

«Νιώθω πολύ καλά που γύρισα! Είναι δύσκολο να πηγαίνεις σε διαφορετικές πόλεις και χώρες, επομένως νιώθω άνετα στη Θεσσαλονίκη, είναι σαν το σπίτι μου και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πάλι εδώ. Είναι σημαντικό για εμένα που υπάρχει η ασφάλεια των δύο ετών στο συμβόλαιο. Είχα προτάσεις ενός έτους από άλλους ομάδες, αλλά ευτυχώς βρήκα το συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, στον οποίο ξέρω τι θα βρω. Τις προηγούμενες φορές είχαμε πολύ καλούς παίκτες όπως και τώρα και πιστεύω θα έχουμε ξανά πολύ καλή χρονιά.

Στην Ιταλία η παρουσία μου πέρυσι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και δεν έδειξα αυτά που μπορώ να κάνω. Η ιταλική είναι πολύ δυνατή λίγκα με καλές ομάδες από την κορυφή ως τον πάτο και δεν τα κατάφερα καλά», δήλωσε στο αεροδρόμιο ο Χάτσερ και στη συνέχεια μίλησε:

Για τις συζητήσεις με τον Ηλία Παπαθεοδώρου: «Μίλησα με τον προπονητή για το ρόλο μόνο και από τη συζήτηση αυτή πιστεύω θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά με τον ΠΑΟΚ! Μου έλειψαν πολλά από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, το φαγητό και είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα».

Για το αν έχει μιλήσει με τους συμπαίκτες του: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους Τσόχλα, Χαραλαμπίδη και Μαργαρίτη, θα τους δω αύριο και πιστεύω θα ειναι το ίδιο ενθουσιασμένοι, όσο κι εγώ. Με τον Τσόχλα κάναμε πολύ καλή χρονιά, ο Χαραλαμπίδης θα είναι πλέον ένας από τους προπονητές μου και η παρουσία τους με κάνει να νιώθω άνετα! Είναι σαν αδέρφια για μένα!»

Για το γεγονός ότι έπαιξε στο παρελθόν αντίπαλος του ΠΑΟΚ με τα χρώματα της Παρτιζάν: «Όταν έπαιξα εναντίον του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν ήταν σαν ένα πάρτι από τον κόσμο. Είχαμε πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο παιχνίδι είχαμε την ατυχία με την τροφική δηλητηρίαση και δεν μπορούσαμε να αποδώσουμε, όπως θα θέλαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ