Από τα Τρίκαλα στον Πανιώνιο!

Από τα Τρίκαλα στον Πανιώνιο!

Ο επικεφαλής του επενδυτικού σχήματος που ανέλαβε τα ηνία του Πανιωνίου, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, ήταν μέχρι πρότινος ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Τρίκαλα!

Ο νέος ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, δεν είναι καινούριος στο χώρο της Basket League. Έχει παρελθόν και μάλιστα πολύ πρόσφατο, καθώς μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Τρίκαλα!

Είχε μπει για πρώτη φορά στο μετοχικό σχήμα της θεσσαλικής ΚΑΕ τον Μάρτιο του 2017 μαζί με τον Χρήστο Πολνύφη πλαισιώνοντας τους Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και Γιώργο Κουτσιντά (ιδιοκτήτες της εταιρείας Aries). Τον περασμένο χειμώνα και καθώς η ομάδα πήγαινε πολύ άσχημα αγωνιστικά, οι Ρουσιαμάνης και Κουτσιντάς αποφάσισαν να αποχωρήσουν και παραχώρησαν σταδιακά και χωρίς αντάλλαγμα (όπως συμβαίνει και τώρα στον Πανιώνιο) το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος απέκτησε και το 10% του παραιτηθέντος προέδρου Βαγγέλη Φρύδα και έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος της ΚΑΕ.

Η πρώτη του κίνηση ήταν να προσλάβει ως προπονητή τον Φώτη Τακιανό. Και προφανώς δεν είναι τυχαίο το ότι ήδη στη Νέα Σμύρνη έχει αρχίσει να ακούγεται ξανά το όνομα του Έλληνα τεχνικού, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος πριν από μερικές μέρες συμφώνησε να συνεργαστεί με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο. Εκτός από προπονητή, πήρε και δυο-τρεις Αμερικανούς, αλλά δεν κατάφερε να αντιστρέψει την κακή πορεία της ομάδας, η οποία τελικά υποβιβάστηκε στο τέλος της σεζόν. Και η ΚΑΕ ουσιαστικά έπαψε τη λειτουργία της, πράγμα που απ’ ό,τι φαίνεται, επιτρέπει στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο να δραστηριοποιηθεί εκ νέου στην Basket League και να εμπλακεί στον Πανιώνιο.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου δεν είναι γνωστή. Ακούγεται πάντως ότι δραστηριοποιείται εκτός Ελλάδας σε μεγάλη εταιρεία με software…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ