Με buzzer beater Οκερεαφόρ

Με buzzer beater Οκερεαφόρ

Ο Χολαργός νίκησε εντός έδρας με 76-74 το Περιστέρι χάρη σε ένα τρίποντο που πέτυχε με την εκπνοή ο Τέντι Οκερεαφόρ

Με τον Τέντι Οκερεαφόρ να βάζει την υπογραφή του με τρίποντο σε «νεκρό» χρόνο ο Χολαργός επικράτησε (76-74) του Περιστερίου στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε εντός έδρας στο ανακαινισμένο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».

Τα προβλήματα τραυματισμών (δεν αγωνίστηκαν ο Ντάριν Ντόρσει και ο Θωμάς Κώττας, που ταλαιπωρούνται από διαστρέμματα και ακολουθούν θεραπευτική αγωγή) περιόρισαν τις επιλογές του Άρη Λυκογιάννη στο παιχνίδι. Ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου βγήκε νοκ-άουτ και ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, που δέχθηκε ένα χτύπημα στο μηρό.

Παρ’ όλα αυτά, με δυνατή άμυνα και λύσεις από τους Σκουλίδα, Χόκινς και Λοβ βρέθηκε να προηγείται με +10 (71-61 στο 36’). Ο Κίκι Κλαρκ έβαλε ξανά το Περιστέρι μέσα στο ματς με δύσκολα σουτ, αλλά στο φινάλε ο Τέντι Οκερεαφόρ ήταν εκείνος που έγραψε τον επίλογο με ένα μεγάλο σουτ από τα 6.75 γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του και τους φίλους του Χολαργού, που ήταν στο γήπεδο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-22, 34-40, 55-54, 76-74.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστόπουλος Π., Ανδρικόπουλος, Τσώνος.
ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Λυκογιάννης): Αγκμπελέζε 12, Χόκινς 14 (1 τριπ.), Οκερεαφόρ 8 (2 τριπ.), Λοβ 12 (2 τριπ.), Φιτζπάτρικ 8 (1 τριπ.), Καμπερίδης 6 (1 τριπ.), Σπυριδωνίδης, Σκουλίδας 16 (5 τριπ.), Καλαϊτζάκης.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Σκορδίλης 9, Σίρκο 3, Γκρέι 16 (3 τριπ.), Χάροου 15 (3 τριπ.), Κέσαρ 5, Κλάρκ 13 (3 τριπ.), Άλλεν 10, Φιλιππάκος, Πολυτάρχου 3 (1 τριπ.).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ