Τίμα: «Είχα πρόταση από το ΝΒΑ, αλλά προτίμησα τον Ολυμπιακό»

Τίμα: «Είχα πρόταση από το ΝΒΑ, αλλά προτίμησα τον Ολυμπιακό»

Ο Λετονός φόργουορντ αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση από τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα στον Ολυμπιακό του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Ολυμπιακός μετά τον Γιάνις Στρέλνιεκς πρόσθεσε έναν ακόμα Λετονό στο ρόστερ του, με τον Γιάνις Τίμα να ακολουθεί το δρόμο που χάραξε ο συμπατριώτης του και να ντύνεται στα ερυθρόλευκα.

Ο 26χρονος άσος σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του, αποκάλυψε ότι πριν υπογράψει στους Πειραιώτες δέχθηκε πρόταση από τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά την απέρριψε και προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ήθελε να πάει σε μία ομάδα που θα είχε χρόνο συμμετοχής και πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Το καλοκαίρι δέχθηκα πρόταση από το ΝΒΑ και συγκεκριμένα από τους Ορλάντο Μάτζικ. Η πρόταση, ωστόσο, δεν με ικανοποίησε και την απέρριψα. Ηθελα να πάω κάπου που θα έχω χρόνο συμμετοχής και ήξερα ότι στους Μάτζικ θα ήμουν ο 12ος ή ο 13ος παίκτης», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Τίμα την περσινή σεζόν τα πήγε εξαιρετικά στην Μπασκόνια, έχοντας μέσο όρο 7.6 πόντους και 2.4 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα και 7.8 πόντους και 3 ριμπάουντ στην ACB. Πλέον, θα φοράει τα χρώματα του Ολυμπιακού και θα αγωνίζεται στο πλευρό του Στρέλνιεκς και υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ