Παναθηναϊκός – Χίμκι 67-77

Παναθηναϊκός – Χίμκι 67-77

Ο Παναθηναϊκός στέρεψε από λύσεις και γνώρισε την ήττα με 77-67 από τη Χίμκι του Μπαρτζώκα.

Ο Παναθηναϊκός τα… περίμενε πάλι όλα από τους Λάνγκφορντ και Λοτζέσκι, αλλά η Χίμκι είχε άλλη άποψη και τον κέρδισε με 77-67 στην τελευταία ημέρα για το τουρνουά της Κύπρου.

Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου, είχαν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και στην οργάνωση του παιχνιδιού τους, ενώ και στην επίθεση έκαναν πολλά λάθη. Ετσι λοιπόν η εικόνα τους ήταν προβληματική κατά διαστήματα με συνέπεια να γνωρίζουν την ήττα από τους Ρώσους του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μάλιστα η Χίμκι από το 15’ και έπειτα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα παίζοντας πολύ καλά με τους Γκιλ, Κρόκερ και Τόμας με το «τριφύλλι» να έχει σοβαρό πρόβλημα στον πλέι μέικερ. Είναι ξεκάθαρο πως ο Πασκουάλ θα… ζήσει και θα πεθάνει με τον Νικ Καλάθη να είναι μέσα στην πεντάδα.

Ο ελληνοαμερικανός ασφαλώς και μπορεί να δώσει αξιόπιστες λύσεις, αλλά θα πρέπει να βρεθούν και εναλλακτικές.

Οι Ρώσοι βρέθηκαν να προηγούνται με 13 πόντους διαφορά στο 36’ (71-58), αλλά η πιεστική άμυνα (ζον πρες) και κάποιες καλές προσπάθειες του Τόμας μείωσαν το σκορ στους 5 πόντους (71-66 στο 37’), αλλά η αντεπίθεση δεν είχε συνέχεια και η Χίμκι έφτασε στην επικράτηση με το τελικό 77-67.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 36-42, 52-60, 67-77

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ