Μπάνκι : «Την ίδια συνέπεια και στα επίσημα ματς»

Μπάνκι : «Την ίδια συνέπεια και στα επίσημα ματς»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε στο aekbc.gr μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Μακάμπι, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ δεν σημαίνει τίποτα επειδή κέρδισε τρεις ομάδες της Ευρωλίγκας

Η ΑΕΚ πέτυχε το 3Χ3 στο τουρνουά της Κύπρου, ωστόσο ο Λούκα Μπάνκι στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη επί της Μακάμπι, τόνισε πως η ομάδα του δεν πέτυχε τίποτα και πως θα πρέπει να συνεχίσει έτσι και στα επόμενα παιχνίδια. Πάντως ο Ιταλός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τους παίκτες του τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, όλες αυτές τις μέρες

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ότι νικήσαμε τρεις ομάδες τις Ευρωλίγκας, δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Πρέπει να δείξουμε την ίδια συνέπεια και την ίδια σοβαρότητα που δείξαμε στα μεγαλύτερα διαστήματα των τριών αγώνων μας εδώ στο τουρνουά.

Προφανώς είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές για την απόδοση που είχαμε, αλλά κυρίως για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε σε αυτούς τους αγώνες την κούραση μας. Δείξαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

Σε ότι αφορά στο σημερινό αγώνα, περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο το ματς. Είχαμε κενά διαστήματα στο δεύτερο ημίχρονο από τα οποία δεν είμαι ευχαριστημένος. Χάσαμε κάποια στιγμή την αγωνιστικότητα και την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να διαθέτουμε στη μεγαλύτερη διάρκεια και αυτό θα επιδιώξουμε να δουλέψουμε το επόμενο διάστημα.

Είμαι ικανοποιημένος, όπως προείπα γιατί μπορέσαμε να διαχειριστούμε πράγματα. Αυτό είναι το σημαντικό. Είμαι ικανοποιημένος γιατί πήγαμε καλά και στην άμυνα και την επίθεση. Όμως, πρέπει να αποφύγουμε κάποια αστοχία του μυαλού μας που έχει να κάνει με τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την επόμενη ημέρα. Όπως είπα και πριν, η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Δεν έχουμε κάνει τίποτα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ