Απρόοπτο με Τζόουνς και αγωνία στον Άρη

Απρόοπτο με Τζόουνς και αγωνία στον Άρη

Ξαφνικό πρόβλημα στον Άρη, καθώς στην προπόνηση ο Λάκι Τζόουνς τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα. Αμφίβολος ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Ντιναμό.

Με δυσάρεστο τρόπο ολοκληρώθηκε η σημερινή, τελευταία επί ελληνικού εδάφους, προπόνηση του Αρη, εν όψει της πρώτης επίσημης, για τη νέα σεζόν, αγωνιστικής υποχρέωσης, για τον Α’ προκριματικό γύρο του Champions League, με τη Ντιναμό Τιφλίδας (20/9, 18.00). Σε μια από τις φάσεις του προγράμματος που έγινε στο Αλεξάνδρειο, ειδικότερα, τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού ο Λάκι Τζόουνς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα υποβληθεί, στη διάρκεια της ημέρας, σε εξετάσεις, προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητά της κατάστασής του και κατά πόσο μπορεί να τον υπολογίζει για τη μεθαυριανή αναμέτρηση ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Στα πλάνα του τεχνικού των «κίτρινων» για το ματς, από την άλλη, υφίσταται ο Γκάρι ΜακΓκί, αν και δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στο λαγονοψοϊτη (σ.σ. δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο, εντός έδρας, φιλικό τεστ με τον Ηφαιστο Λήμνου).

Η αποστολή του Αρη θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (09.40) από τη Θεσσαλονίκη για την Τιφλίδα, όπου αναμένεται να φτάσει, με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη, στις 16.25 (τοπική ώρα). Στις 20.00 (ώρα Γεωργίας), η ομάδα θα προπονηθεί στο «Tbilisi Sports Palace», χωρητικότητας περίπου 10.000 θεατών, στο οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη το παιχνίδι με την Ντιναμό. Το δεύτερο ραντεβού των δύο αντιπάλων, για τα προκριματικά της πρώτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της FIBA, υπενθυμίζεται, είναι ορισμένο για τις 22/9 στο «Nick Galis Hall».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ