Ολυμπιακός: Προπόνηση χωρίς τους αρχηγούς, την Πέμπτη πετάει για Κρήτη

Ολυμπιακός: Προπόνηση χωρίς τους αρχηγούς, την Πέμπτη πετάει για Κρήτη

Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης απουσίασαν από το πρόγραμμα των Ερυθρόλευκων λόγω γυρισμάτων της Ευρωλίγκας. Συνεχίζει να έχει σφίξιμο στον τετρακέφαλο ο Παπανικολάου, γυμνάστηκε ο Μιλουτίνοφ.

Πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την αναχώρηση της ομάδας για το τουρνουά του Ηρακλείου.

Εν τη απουσία του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος έλειπε από το ΣΕΦ λόγω του Yom Kippur (ημέρα Εξιλασμού), την πιο σπουδαία γιορτή του εβραϊκού θρησκευτικού έτους (σ.σ. βάσει του εβραϊκού έθιμού, σταματούν να δουλεύουν, νηστεύουν και πηγαίνουν στις Συναγωγές), ο Κεστούτις Κεζμούρα προπόνησε την ομάδα του Πειραιά.

Απόντες ήταν και οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, αφού ο αρχηγός βρίσκεται στην Βαρκελώνη και ο έμπειρος φόργουορντ στην Κωνσταντινούπολη, για τις ανάγκες τηλεοπτικών γυρισμάτων της Ευρωλίγκας.

Δεν γυμνάστηκε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον τετρακέφαλο, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έβγαλε μέρος αυτής.

Αυτή ήταν και η τελευταία προπόνηση για τους «βοηθητικούς» παίκτες με τον Ολυμπιακό να αναχωρεί την Πέμπτη (20/09) στις 9:55 για το Ηράκλειο, όπου θα λάβει μέρος στο «3rd International Basketball Tournament Crete».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ