Μπλατ: «Να γνωρίσουμε τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία μας»

Μπλατ: «Να γνωρίσουμε τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία μας»

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τόνισε ότι είναι χαρά του που βρίσκεται στην Κρήτη για το τουρνουά του Ηρακλείου και ευγνώμων για την ευκαιρία να παίξει απέναντι στον γιό του, Ταμίρ.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου προχώρησαν οι προπονητές των ομάδων του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Κρήτης. Ο Ντέιβιντ Μπλατ του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Πρίφτης της Ούνιξ Καζάν, ο Οντετ Κάτας της Χάποελ Ιερουσαλήμ και ο Ερτουγκρούλ Ερντογάν της Γαλατασαράι, μίλησαν για το τουρνουά του Ηρακλείου.

Αρχικά ο Μπλατ δήλωσε: «Είναι τιμή και χαρά για τον Ολυμπιακό που βρισκόμαστε εδώ. Σε αυτό το στάδιο ψάχνουμε για υψηλό επίπεδο ομάδων και ανταγωνισμού, καλές συνθήκες παιχνιδιού και οι παίκτες να νιώσουν άνετα και να το απολαύσουν. Σκοπός αυτών των διοργανώσεων είναι να γνωρίσεις τόσο τα δυνατά όσο και τα αδύνατα στοιχεία σου πριν την έναρξη της σεζόν. Νιώθω ευτυχής και ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να παίξω απέναντι στο γιο μου, ένα παιδί που έχει δουλέψει και έχει θυσιάσει πολλά για να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται.»

Ο τεχνικός της Γαλατασαράι, Ερτουγκρούλ Ερντογάν, από τη μεριά του υποστήριξε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Το τουρνουά μάς προσφέρει παιχνίδια προετοιμασίας υψηλού επιπέδου. Είναι σημαντικό ότι βρεθήκαμε όλοι μαζί, καθώς χάσαμε παίκτες από την προετοιμασία λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων. Θέλουμε οι παίκτες να καταλάβουν τι κάνουμε καλά και τι όχι, ώστε να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Περιμένουμε και αύριο ένα δυνατό παιχνίδι. Θα κατέβουμε για να κερδίσουμε.»

Στη συνέχεια ο κόουτς της Ούνιξ Καζάν, Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά και απόλαυση που βρισκόμαστε σε ένα τουρνουά που είναι άρτια διοργανωμένο. Έχουμε και εμείς να διαχειριστούμε το θέμα με τις Εθνικές ομάδες. Παρόλο που έχουμε ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν την προετοιμασία μας, προσπαθούμε ακόμα να γνωρίσουμε καλύτερα την ομάδα. Σε αυτή τη φάση, θέλουμε να χτίσουμε τη νοοτροπία μας, να κατεβαίνουμε για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Το αποτέλεσμα στα φιλικά έρχεται σε δεύτερη μοίρα.»

Τέλος, ο προπονητής της Χάποελ, Κάτας σημείωσε: «Είναι εξαιρετική εμπειρία που βρισκόμαστε εδώ, γιατί αγαπώ πολύ την Ελλάδα και την Κρήτη. Μακάρι, κάποια στιγμή, να έρθω και να δουλέψω εδώ. Έχουμε σημειώσει πολλά πράγματα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες ανυπομονούσαν να βρεθούν μαζί μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων. Θέλουμε να είμαστε υγιείς και αύριο, να έχουμε περισσότερα ποιοτικά λεπτά. Εχουμε μία βδομάδα να δουλέψουμε πάνω στη χημεία της ομάδας πριν τα σημαντικά παιχνίδια. Ο κόουτς Μπλατ με έχει βοηθήσει πολύ ως προς το πώς να ανακάμπτεις μετά από δύσκολες ήττες και θα είμαι ευτυχής αν έχω το 10% της επιτυχίας του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ