Ερυθρόλευκες επισκέψεις στο Olympiacos BC Road Store (pics)

Ερυθρόλευκες επισκέψεις στο Olympiacos BC Road Store (pics)

Οι Ντέιβιντ Μπλατ, Ντίνο Ράτζα, Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργος Μπόγρης, Βασίλης Τολιόπουλος και Αλεξέι Ποκουσέφσκι πέρασαν για τις αγορές τους από την αυτοκινούμενη μπουτίκ του Ολυμπιακού.

Επισκέψεις είχε το Olympiacos BC Road Store στην Κρήτη. Οι Ντέιβιντ Μπλατ, Ντίνο Ράτζα, Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργος Μπόγρης, Βασίλης Τολιόπουλος και Αλεξέι Ποκουσέφσκι πέρασαν για τις αγορές τους από την αυτοκινούμενη μπουτίκ του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων την επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Σταυρόπουλο, έκανε τις αγορές του, φωτογραφήθηκε με μικρούς φίλους της ομάδας ενώ φεύγοντας δεν παρέλειψε να αφήσει την υπογραφή του στον… κινητό τοίχο αφιερώσεων.

Ταυτόχρονα, ένας φίλος από τα παλιά, ο Ντίνο Ράτζα, ο οποίος πρόσφατα μπήκε στο «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame», βρέθηκε στο Ηράκλειο ως ομιλητής στην ημερίδα προπονητών κατά τη διάρκεια του 3rd International Basketball Tournament Crete 2018 και δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το Olympiacos BC Road Store.

Τέλος την εμφάνισή τους έκαναν και οι Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργος Μπόγρης, Βασίλης Τολιόπουλος και Αλεξέι Ποκουσέφσκι στην μπουτίκ όμως δεν περιορίστηκαν σε ρόλο πελάτη.

Μπήκαν το κινητό ερυθρόλευκο κατάστημα και εξυπηρέτησαν τον κόσμο που ήταν εκείνη την ώρα στο κλειστό Δύο Αοράκια για να κάνει τα ψώνια του.

Σήμερα (23/09) -τελευταία μέρα του στην Κρήτη- το Olympiacos BC Road Store θα βρίσκεται στην κεντρική πύλη του κλειστού Δύο Αοράκια από τις 16.00 ως 23.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ