Στην «Ευρωκλινική Αθηνών» ο Ξανθόπουλος για τον τραυματισμό του

Στην «Ευρωκλινική Αθηνών» ο Ξανθόπουλος για τον τραυματισμό του

Στην «Ευρωκλινική Αθηνών» μεταφέρθηκε ο Βασίλης Ξανθόπουλος για να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαλευκανθεί το πρόβλημα που αποκόμισε στη μύτη από το παιχνίδι με το Χολαργό.

«Γλυκόπικρη» γεύση άφησε το τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ με το Χολαργό, καθώς μπορεί η Ένωση να επικράτησε της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη με 91-88, αλλά είδε τον Βασίλη Ξανθόπουλο να αποχωρεί από την αναμέτρηση στην αρχή της τέταρτης περιόδου με ένα πρόβλημα στη μύτη από χτύπημα αντιπάλου.

Όπως ήταν λογικό οι άνθρωποι της ΑΕΚ θορυβήθηκαν από αυτήν την εξέλιξη και μετέφεραν τον έμπειρο γκάρντ στην «Ευρωκλινική Αθηνών» για να περάσει από μια σειρά εξετάσεων για να διαπιστώσουν το μέγεθος του τραυματισμού του.

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Έλληνας γκάρντ  έχει σπάσει την μύτη του και οι υπόλοιπες εξετάσεις θα διαλευκάνουν το πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα.

Hεπίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ: Κλινήρης στην «Ευρωκλινική Αθηνών» θα παραμείνει απόψε ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο άτυχος γκαρντ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος χτύπησε στη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης ΑΕΚ – Χολαργός, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε ανάταξη και επιπωματισμό στο κάταγμα ρινός, που υπέστη, καθώς και συρραφή στα πολλαπλά τραύματα. Παραμένει στην Ευρωκλινική, προκειμένου να υποβληθεί σε πλήρη ιατρικό έλεγχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ