Έτοιμος για νέο ρεκόρ ο Σπανούλης

Έτοιμος για νέο ρεκόρ ο Σπανούλης

Βασίλης Σπανούλης και ρεκόρ είναι δυο λέξεις συνυφασμένες για την Basket League, καθώς μετά το περσινό επίτευγμα να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην μεγάλη κατηγορία στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στο Χολαργό είναι έτοιμος να καταρρίψει άλλο ένα ρεκόρ, φτάνοντας τις 1400 ελεύθερες βολές επίτευγμα το οποίο είχε καταφέρει μόνο ο Άγγελος Κορωνιός. Έτοιμοι να καταρρίψουν ρεκόρ και οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Μετά τη συνάντηση τους την περασμένη Πέμπτη για το Κύπελλο, Ολυμπιακός και Χολαργός θα τεθούν αύριο (7/10, 17:00) αντιμέτωποι για πρώτη φορά στην Basket League. Αυτός ο αγώνας θα είναι ιστορικός έτσι και αλλιώς, καθώς θα είναι ο πρώτος ανάμεσα στις δυο ομάδες, ωστόσο,πέρα από αυτό, το αυριανό παιχνίδι θα να είναι πιο ξεχωριστό και για τρεις παίκτες του Ολυμπιακού καθώς οι Βασίλης Σπανούλης, Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Βαγγέλης Μάντζάρης είναι έτοιμοι να καταρρίψουν προσωπικά ρεκόρ διαφορετικά για τον καθένα.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» ετοιμάζεται για την 17η χρονιά του στα παρκέ της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος έχοντας σπάσει αρκετά ρεκόρ σε αυτή τη διαδρομή. Πέρυσι, στον αγώνα κόντρα στο Πανιώνιο έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α1 ξεπερνώντας τον Νίκο Χατζή, ενώ είναι πολύ κοντά να ξεπεράσει και τον Δημήτρη Διαμαντίδη στις τελικές πάσες, καθώς ο εμβληματικός παίκτης του Παναθηναϊκού σταμάτησε στις 2.144, με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει ξεπεράσει το φράγμα των 2000 στον περσινό αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο στην Κρήτη και να είναι έτοιμος να «γράψει» το όνομα του στην πρώτη θέση και σε αυτή τη κατηγορία. Παρόλα αυτά, ο «Kill-Bill» είναι έτοιμος να γράψει ξανά ιστορία στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος στον αγώνα κόντρα στο Χολαργό,καθώς χρειάζεται να ευστοχήσει μόνο σε μια βολή για να φτάσει τις 1400 κάτι που το έχει καταφέρει μόνο στην ιστορία της Α1 ο Άγγελος Κορωνιός. Επίτευγμα πολύ σημαντικό για τον «V-Span».

Πέρα από τον Σπανούλη, έτοιμοι να να γράψουν και αυτοί ιστορία είναι και οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Ο γκάρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Πειραιά από τη σεζόν 2011-2012 χρειάζεται μόνο οκτώ πόντους για να φτάσει τους 1.500 στην μεγάλη κατηγορία,ενώ ο Βούλγαρος φόργουορντ με ελληνικό διαβατήριο στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα είναι έτοιμος να ξεπεράσει και αυτός τους 1000 πόντους στην κατηγορία, αν καταφέρει να πετύχει τέσσερις πόντους στον αυριανό αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ