ΠΑΟΚ : Ο Μορέιρα έκανε double-double και «μιμήθηκε» τον Κλάντον

ΠΑΟΚ : Ο Μορέιρα έκανε double-double και «μιμήθηκε» τον Κλάντον

Ο Αγκολέζος είναι ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που φτάνει σε double-double με τουλάχιστον 16 πόντους και 14 ριμπάουντ από τις 21 Ιανουαρίου 2017.

Ο Γιανίκ Μορέιρα έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στην Betshop Basket League αφού στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο Cretan Kings έφτασε στο “double-double” με  16 πόντους και 14 ριμπάουντ. Ο Αγκολέζος είναι ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που φτάνει σε “double-double” με τουλάχιστον 16 πόντους και 14 ριμπάουντ από τις 21 Ιανουαρίου 2017. Τότε ο σημερινός αντίπαλος του Κιθ Κλάντον είχε ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας (84-67).

Ο ΠΑΟΚ είχε παίκτη που έφτασε σε “double-double” και στην περσινή πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Ήταν ο Όουεν Κλάσεν με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ απέναντι στον Προμηθέα.

Η τελευταία καλύτερη επίδοση των 14 ριμπάουντ από παίκτη του ΠΑΟΚ, ήταν εκείνη των 15 που είχε ο Λάκι Τζόουνς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κύμη στις 15 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, τα επτά επιθετικά ριμπάουντ του Αγκολέζου, πέραν του ότι ήταν η καλύτερη επίδοση της 1ης μέρας της 1η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, αποτελούν και ισοφάριση της κορυφαίας επίδοσης μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ της τελευταίας 2ετίας. Επτά επιθετικά ριμπάουντ είχε και ο Ουσμάν Κρουμπάλι στο εντός έδρας ματς με τον Κολοσσό H Hotels της περσινής σεζόν.

ΜΙΚΡΑ

 *Στην πρώτη 30άδα των παικτών του ΠΑΟΚ με τα περισσότερα παιχνίδια στην Betshop Basket League μπήκε ο Αντώνης Κόνιαρης. Έφτασε τα 65 με τα οποία ξεπέρασε τον Δημήτρη Βεργίνη και τον Ρίκι Περάλ ενώ έφτασε τον Κώστα Χαραλαμπίδη και τον Γιώργο Λημνιάτη.

*Ο 8ος ξένος πασέρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ είναι πλέον ο Ουίλ Χάτσερ. Με τις τρεις ασίστ που είχε χθες, έφτασε τις 53 και ξεπέρασε κατά μία τον Μπιλ Έντουαρντς.

*Ο Θοδωρής Ζάρας έφτασε τα 250 και ο Λίνος Χρυσικόπουλος τα 150 παιχνίδια στην κατηγορία.

*Το 33,3% που είχε χθες ο ΠΑΟΚ από τη γραμμή του φάουλ (3/9) συνιστά αρνητική ρεκόρ 3ετίας. Η προηγούμενη χειρότερη επίδοση του ήταν στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος 2015-16 κόντρα στην ΑΕΚ όταν είχε 2/7.

*Το 301ο του παιχνίδι στην Betshop Basket League έκανε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης που έφτασε στην 42η θέση της σχετικής λίστας τον Μάικ Μπατίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ