Μπάνκι: «Να αποδείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε»

Για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League μίλησε ο Λούκα Μπάνκι,τονίζοντας ότι είναι στο χέρι των παικτών να αποδείξουν πραγματικά ποιοι είναι.


Μπάνκι: «Να αποδείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε» | to10.gr

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League, τονίζοντας ότι είναι στο χέρι των παικτών να αποδείξουν ποιοι πραγματικά είναι.

Πιο αναλυτικά,ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε: «Δεν είχαμε το ξεκίνημα που θα θέλαμε στο Πρωτάθλημα. Θα έλεγα, όμως, πως είναι στο χέρι μας ν’ αποδείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε, να βελτιωθούμε, και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, για τον κόσμο μας, αλλά και για την ψυχολογία μας. Μετά την περίοδο προετοιμασίας που άφησε υποσχέσεις, κολλήσαμε στα δύο πρώτα επίσημα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ωστόσο, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις για να γίνουμε καλύτεροι. Προσπαθούμε να βρούμε την ισορροπία μας ως ομάδα, να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να κερδίσουμε τους επόμενους αγώνες».

Όσον αφορά για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο 53χρονος τεχνικός υπογράμμισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι μια επικίνδυνη ομάδα, που τη σεβόμαστε. Έχει δείξει, ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αποτελείται από παίκτες οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν ζημιά.Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι και θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και τα σαράντα λεπτά. Αυτός είναι και ο πιο σοβαρός λόγος για να ανταγωνιστείς μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο