Λαύριο – Πανιώνιος 90-60

Λαύριο – Πανιώνιος 90-60

Εμφατική νίκη πέτυχε το Λαύριο απέναντι στον Πανιώνιο τον οποίο διέλυσε με 90-60 και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στην Basket League.

Το Λαύριο επέστρεψε στις νίκες μετά τον διασυρμό από τον Παναθηναϊκό, κάνοντας επίδειξη δύναμης απέναντι στον Πανιώνιο, τον οποίο ισοπέδωσε με 90-60. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο κόντρα στους κυανέρυθρους, οι οποίοι ήταν τουλάχιστον μια ταχύτητα κάτω από το Λαύριο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έδειξαν τις διαθέσεις τους εξαρχής όταν και προηγήθηκαν με 12-0. Παρόλα αυτά ο Πανιώνιος συνήλθε κι επέστρεψε στο ματς κάνοντας το 17-14, όμως το Λαύριο κατάφερε να ολοκληρώσει την πρώτη περίοδο στο +7 (21-14).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Σερέλη κυριάρχησε ολοκληρωτικά και με ένα επιμέρους 13-5 εκτόξευσε τη διαφορά στο +15. Ο Μαστρογιαννόπουλος σκόραρε τρίποντο για το +18, ενώ η δεύτερη περίοδος ολοκληρώθηκε με το Λαύριο στο +19 (45-26).

Το Λαύριο ήταν πολύ ανώτερο και ουσιαστικά είχε καθαρίσει το ματς από το πρώτο μέρος καθώς η εικόνα της αναμέτρησης δεν έδειχνε πως θα αλλάξει κάτι, με τον Πανιώνιο να είναι πολύ κακός. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος ανέβασαν κι άλλο τη διαφορά και το μόνο που απέμενε στην τέταρτη περίοδο ήταν το τελικό σκορ, στο οποίο το Λαύριο έδωσε διαστάσεις θριάμβου επικρατώντας εντέλει με το εντυπωσιακό 90-60.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 45-26, 67-45, 90-60

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ