Κουκουλιάς: «Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σλαφτσάκης»

Κουκουλιάς: «Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σλαφτσάκης»

Καθησυχαστικός ο γιατρός του Αρη για τον τραυματισμό του Διαμαντή Σλαφτσάκη. Τι είπε για τους υπόλοιπους τραυματίες, Μπελ και Χάρις.

Ο  γιατρός του Άρη, Νίκος Κουκουλιάς αναφέρθηκε στον τραυματισμό των Διαμαντή Σλαφτσάκη και Γκάρι Μπελ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Ο κ. Κουκουλιάς αναφερόμενος στον Σλαφτσάκη που χτύπησε στο χθεσινό (14/11) ματς με τη Ντνίπρο, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάταγμα στο πόδι του Ελληνα φόργουορντ και ότι τις επόμενες ημέρες θα φανεί το πόσο θα λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναφορικά με τον Γκάρι Μπελ, είπε ότι ο Αμερικανός έχει ένα χτύπημα στον ώμο και ότι υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τεθεί γρήγορα και πάλι στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τον τραυματισμό Σλαφτσάκη: Όλοι ανησυχήσαμε από την αντίδραση του Διαμαντή. Όλοι μπήκαμε σε συναγερμό. Το ασθενοφόρο βρίσκεται συνέχεια σε κάθε παιχνίδι του Άρη. Είναι η μοναδική ομάδα που έχει ασθενοφόρο σε κάθε ματς. Λόγω της συμφωνίας με τον Άγιο Λουκά έχουμε σαν όρο να υπάρχει συνέχεια ασθενοφόρο. Όπως ανέβαινε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο πήρε και τον Διαμαντή για να μην χάσουμε χρόνο. Η ομάδα έχει ετοιμότητα για όλα τα επίπεδα των ατυχιών που μπορεί να προκύψουν. Επειδή είχαμε τον τραυματισμό κάναμε εξετάσεις. Δεν υπάρχει κάταγμα. Αποκλείσαμε αυτό το ενδεχόμενο. Έχουμε ένα διάστρεμμα. Εμείς θέλουμε να τον προετοιμάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτή τη στιγμή πολεμάμε να τον κάνουμε καλά γρήγορα. Δεν λέω σε ποιο ματς θα παίξει και σε ποιο όχι. Αυτά θα φανούν στην πορεία.

-Για το αν είναι βαρύς ο τραυματισμός του: Για να μπορέσει να χαρακτηριστεί ως βαρύς πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα. Βέβαια, περιμένω την αντίδραση του στις ασκήσεις που θα κάνουμε. Σήμερα, μίλησα μαζί του και είναι καλύτερα. Γλίτωσε τα χειρότερα. Το οίδημα δεν έχει προχωρήσει και δεν έχει πρηστεί παραπάνω. Σε 1-2 μέρες θα ξέρουμε πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

-Για το αν τρόμαξε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης εκείνη τη στιγμή: Ήμουν κοντά του και τρόμαξε. Στεναχωρήθηκε γιατί αγαπάει την ομάδα και ήθελε να βοηθήσει. Ηρέμησε τώρα. Ήταν φορτισμένος συναισθηματικά μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

-Για την ομάδα που ήταν κοντά του: Αυτό ισχύει. Δεν είναι μόνο ο Διαμαντής χθες χτύπησε ο Χάρις και εκεί τρομάξαμε λίγο. Τον ξεπεράσαμε αυτόν τον τραυματισμό. Η ομάδα συσπειρώθηκε και όλοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

-Για τον Μπελ: Ο Μπελ έχει κάτι αντίστοιχο. Θα παίξει όταν θα είναι έτοιμος. Χτύπησε στον ώμο. Το διάστρεμμα είναι ο τραυματισμός των συνδέσμων. Με βάση τις ενοχλήσεις του προχωράμε. Θέλουμε όσο πιο γρήγορα να γυρίσει. Αισιοδοξούμε ότι θα γυρίσει γρήγορα. Ήταν πολύ πρόσφατος τραυματισμός και ήταν εύκολο να μην τον πιέσουμε στο παιχνίδι για να μπορέσει να παίξει στα επόμενα ματς. Αν τον επιβαρύναμε θα πήγαινε πίσω η ανάρρωση του.

-Για την αιμοδοσία: Έχουμε αιμοδοσία αρχές Δεκεμβρίου. Νομίζω θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου. Να είμαστε όλοι εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ